Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz pire için yorgan yakacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen gösterebilirsiniz.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz erken gibi. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar.

Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri duygusal olarak bir gerilim yaşayabilirsiniz. Ancak olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Günün ilk saatleri alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise genel olarak bir rahatlama hissedeceksiniz. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Pazar günümüz saat 14:50 Başak burcunda sondördün fazı etkinliğinde başlayacak. Bu etki altında biz de son haftalarda olan bitenlere bir bakacağız. Bir yandan aşk hayatımızı, çocuklarımızı, değer verdiğimiz her şeyi titizlikle gözden geçireceğiz. Ancak diğer taraftan pek de özgür olmadığımızı hissedeceğiz. Bu ikilem bizi yorabilir. Bazı konuları fazla abartabiliriz veya gereğinden çok üzerinde durarak kendimizi yorabiliriz. Sakin olalım lütfen. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü, başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi alışverişin ılımlı ve iyimser tarzda ele alınmasını sağlar. Peki durum gerçekte böyle midir? Tam olarak değil. Ancak dışarıya güçlü bir ifade takınmanın doğru olacağını düşünürsünüz. Aslında halledilmesi gereken bir çok mesele olduğunun farkındasınız. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle, hem dış dünyada ilişkilerinizi güçlendirmeniz hem de bağlantılarda bulunmanız kolaylaşır. Hedeflerinize uygun ilerlemeniz mümkündür. İş ortaklıklarında mali konular üzerinde veya projelerle ilgili görüşmeler söz konusu olabilir. Ancak biz yine de, dikkatli olmayı da bilelim. Saat 22:47 Ay-Merkür görünümü, araştırma, yazarlık, danışmanlık, fotoğrafçılık, eleştirmenlik, avukatlık, dişçilik gibi alanlardaki meslek sahiplerinin işleriyle alakalı bir hayli yoğun dönemde olduklarını gösteriyor. Bazılarınızortaklığı kurmuş olabilirsiniz, kimileri ayrılmayı düşünüyor olabilir. Ancak ben derim ki lütfen acele etmeyiniz. Olan bitene bir daha bakınız. Bu görünüm ilişki konularında geçmişe dönük konuşmaların işaretçisi olabilir, iyice düşününüz. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğinize sahipsiniz. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir. İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UYKU düzensizliğiniz sizi bedenen yıpratıyor. Bunun yanı sıra yakın zamanlarda yapmış olduğunuz planlarda ertelemeler yaşanabilir.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak duygularınızı coşku ve neşe ile paylaşmaya açık olduğunuz bugün, aileniz ve evinize zaman ayırabilir, kendinizi ve evinizi güzelleştirmek üzere hareket edebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde mesafeli davranabileceğiniz bugün, kadın erkek ilişkileri ve annenizle ilişkinizde daha yapıcı bir tavır benimsemeniz yararlı olacaktır.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>