Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül işleri sizin için ayrı bir önem taşıyor. Bu özelliğiniz sonradan başınızı ağrıtan birçok ilişki kurmanıza neden oluyor. Aşk arşiviniz bu yüzden, birçok problemli ilişkiyle dolu.

Birkaç güne kalmadan moralinizi bozacak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiye rağmen, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Para konularında oldukça şanslı birisiniz. Ama sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Yakında biraz problemli günler yaşayacaksınız gibi görünüyor.

İnsanlara şans vermelisiniz. Aceleyle yargılıyor ve hata yapan insanı tekrar yeni hatalara zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk münasebetlerinizde bugünlerde bir karışıklık var. Bu, sizi müthiş yıpratıyor, ama bu karışıklıktan mutlu olarak çıkacaksınız. Birtakım arkadaşlıklarınız sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir tasfiye yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde alacağınız bir haberle yollara düşebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, günlük faaliyetlerimizde, ilişkilerimizde sözün önemini vurguluyor. Güzel konuşmak, güzel yazmak, bir işi sağlam hale getirmek, doğru hedef belirlemek için bu görünümden yararlanabiliriz. Ancak tartışmak, zoraki sohbetler, illa benim dediğim doğrudur demek yanlıştır. Bu gereksiz yere tatsızlıklar yaşanması olur ki, yanlıştır. İşlerimizi yaparken hem nazik bir dil kullanacağız hem de durmamız gereken yeri bileceğiz. Bunlara dikkat edersek, günü gayet faydalı geçiririz. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İlişkilerinizde aradığınız dürüstlük ve doğruluktur. Ancak bunu tam anlamıyla bulamayabilirsiniz. İlerlemek istediğimiz konularda yönümüzü bulmakta zorlanmamıza veya gittiğimiz yönden emin olmamamıza sebebiyet verebilir. Kişi alışkanlıklarının esiridir ve bunların tekini dahi kaybetmek istemez. Gerçekçi olmayan düşler kurabilir. Oysaki bu düşlerin ne kadar doğru olduğu hususunda iyi düşünmesi gerekir. İşte bütün bunlar boşluk etkisinin yarattığı ruh halleridir. Sakin olunup, mantıklı düşünülmeye çalışılır. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, hem çalışma hayatımız hem mali konular üzerinde düşünmenin, konuşmanın göstergesidir. Şartlara, duruma bakmakta ona göre karar vermekte yarar var. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,  

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı yönlerinizin ön plana çıkarmak istemenize rağmen, sanki bazı konularda isteksizlik içindesiniz. Bugün, bulunduğunuz koşulların sizi engellemesine izin vermeyecek, çalışma koşullarınızı yaratmalısınız. Merkür kişisel ve karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleriyle daha fazla paylaşımda olmanız hayatınızı kolaylaştırabilir. Sizinle aynı endişeleri paylaşan kişilerle çalışmanız olumlu değişiklikleri beraberinde getirebilir. Romantizm ön planda ve bu kanalla yaşam tarzınızda da olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra keyfinizi kaçıran olaylar meydana gelebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel güç gerektiren işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz bu aralar.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir işte çok güzel, kalıcı adımlar atılabilir. Siz de uzun zamandan beri uğraştığınız konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmişle ilgili konular açılabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarla vakit geçirmeyi arzu edeceğiniz bir gün daha sizi bekliyor. Ancak sabah saatlerinden itibaren enerjinizi yerle bir edecek Ay boşluğu süreci akşam saatlerine kadar devam edecek.Bu durumda çevrenizdeki insanlarla beraber tepkiler gösterebilirsiniz. Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz. Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zarar görürsünüz. Aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>