Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği olduğu haliyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçebilirsiniz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Yeni ilişkilerinizde kendinize karşınızdakini tanıma fırsatı vermelisiniz.Yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve kişisel konularda egonuzu besleyici ve aile birliğinizi yeniden olumlu yönde derleyip toparlayıcıdır. Bir çok meselenin iç yüzeyini anlayıp, ne yapılması gerektiğine karar verirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir değişim, yenilik gündeme gelir. Bu geçmiş ve gelecek arasındaki köprüyü onararak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı olacaktır. Fiziksel ve bedensel problemlerinize uygun çözümler bulabilirsiniz. Artık geçmişte yaşananları değil, önünüzdeki geleceğe bakmalısınız. Sizi rahatsız eden, hasta eden veya zorlayan meseleleri takıntılı bir şekilde çözmek mümkün değildir. Farklı bir pencereden bakarak yaratıcı düşünmelisiniz. Çünkü bunlar yüzünden ne içeride ne dışarıda tatmin olmak mümkün değildir. Bu görünüm size yepyeni bir bakış açısı sunar ve sizi kısıtlayan zincirlerden kurtulmanızda destek olur. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, yenilik hevesimizi işaret ediyor. Sorumluluk almaktan çekinmiyoruz ancak kendimize ayırdığımız zamanlar var. Neler yapacağımızı planlamak, uygulamak kolaylaşıyor. Genelde insanlarla kurduğumuz bağımız güçlü. Elden geldiğince hoşgörülü, nazik davranacağız. Kimseyi yargılamak, eleştirmek gibi niyetimiz yok. Biz kendi hayatımıza, işimize gücümüze bakacağız. Saat 06:29 Merkür-Neptün görünümü, parasal konular üzerinde akıllıca hareket etmenin ve hedefinize uygun şekilde ilerlemenin göstergesidir. Uzun vadeli olana yönelirken, aceleci davranmamayı da bilmemizde yarar var. Eğer amacımız ilerlemekse, her bir detaya dikkat etmemiz iyi olur. İş girişimlerinde veyahut kararlarımızı verirken, bir yön belirlerken gerçekçi düşünelim. Saat 06:56 Ay-Merkür görünümü, başkalarıyla aramızdaki sınırları karşılıklı olarak çizebilme konusunda etkilidir. Maddi ve manevi anlamda hiç kimsenin kimse üzerinde zorlayıcı bir hakkı olmadığını düşünerek, çıkar ilişkileri yerine hakikaten aklı başında yapılacak paylaşımları önemseyeceğiz. Bunun daha faydalı olacağını düşüneceğiz. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve eğitim alanında aldığın destekler devam edecek. Dengeleri bozmadan, ailenle arana mesafe koymak isteyebilirsin.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi olduğu gibi kabul edin. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat! Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konuları daha kolay idrak edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde dağınık olabilirsiniz. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygularınızı ifade etmek için acele davranmayın. Ticari anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkilem içinde olduğunuz bugünlerde her kafadan bir ses çıkması canınızı sıkmaya başladı bile.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca değer verdiğiniz kişiler ve aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, ruhsal olarak kararsızlık ve zihinsel yorgunluk hissedebilirsiniz. 17.00 sonrasında çocuklarınıza zaman ayırabilir, özel yaşamınızda seçici ve titiz olduğunuz tarafları daha yoğun hissettirebilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paraya dayalı işlerinizde sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Geleceğe yönelik düşüncelerinizi ortaya koymakta acele etmeyin. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlar alanında zorlanmalar yaşasanız da, çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destek sizi çözüme götürecek. Beklemediğiniz bir yerden para alabilirsiniz. Sürpriz bir proje devreye girebilir. Kardeşler ve yakın akrabalarla duygusal paylaşımlar sizi mutlu eder.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>