Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevmeye hazırsınız. Birinci dereceden sevilmeye de ihtiyacınız var. O zaman yeniden hareketlenin. Geçmişteki kötü anılar, bugünü bu kadar etkileyememeli. Her insan başka biridir. Siz de bu kalabalığın içindesiniz.

Fazlaca yoğun ama huzurlu, her anlamda doyurucu birortamınız vardı. Yediğiniz bir dost darbesi işinizi allak bullak etti. Bütün değerlerinizle yeniden tartıştınız. Ama bunun etkisinden artık kurtuldunuz. Bugünlerde ikinci bir işiniz olabilir.

Dardasınız ama sizi yakın bir yerde sevinç bekliyor. Bütün borçlarınızı ödeyip birkaç sıfır öne geçeceksiniz gibi. Aileden de desteğiniz artacak. İkinci işinizle daha da rahatlayacaksınız.

Size randevu verilen yerde hoş bir siluet bekliyor, geç kalmayın. Ufak tefek sağlık sorunlarınızı ciddiye alın ama, dün yaptığınız gibi abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 04:50 Ay-Pluto görünümü, size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, ılımlı ve sevgi dolu insanlarla temasın ve size güven veren çevre ilişkilerinin işaretçisidir. İç dünyanızda huzurun ve dengenin, dışarısıyla uyumlu olması, yaptığınız her şeyden zevk almanızı sağlar. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacımız var. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu saatler arasında dürüstlük ve doğruluk, huzur ve güvence olguları üzerinde düşünürüz. Mevcut durumumuz sıkıntılı ise, bunu nasıl düzeltebileceğimizi, eğer huzurlu isek, bunun sürekli olmasını isteriz. Ruh halimizde iniş ve çıkışlar olsa da, olumsuz düşünmeyiz. Mutlaka her şey yoluna girecektir düşünürüz. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü, aile hayatımız-işimiz-sağlığımız ve gün boyunca yapılacak tüm işlerde kendimizi ön planda tutmamızı, isteklerimizi elde etmek için güvenle hareket etmemizi sağlayıcıdır. Ayrıca aşk hayatımız, sanatsal konular ve görüşmelerde doğru ilerlemeyi, tespitlerde bulunmayı, işlerimizi organize etmeyi destekleyicidir. Ancak Ay-Boşlukta gerçekleştiğinden, yine de her meselenin dikkatlice ele alınmasında, gözden geçirmede bulunulmadan karar verilmemesinde yarar vardır. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkine odaklanacağın bir gün. Partnerinle aranda yüksek duygular yaşanabilir. Ortak çalışmalarınız, deneyim oluşturacak.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler olabilir. İşlerinizde mücadele vermeniz gereken konular olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yine de harcamalarınıza dikkat edin. Teknik aksaklıklar olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En yakın dostlarınızla tartışmalı gün geçirebilirsiniz. Can sıkıcı bir durumda bulunmanız an meselesi.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde iletişimden kaynaklı problemler yaşıyorsanız bugün bunları çözmek için güzel bir günde olabilirsiniz. Kendinizi iyi bir şekilde ifade edebilir ve anlaşma, uzlaşma ortamı yakalayabilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizde ve ev hayatınızda şanslı oluşumlar altında olabilirsiniz. Evle ilgili konularda yapılması gerekenleri keyifle yerine getirebilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü işten bir an önce kurtulup kendinizi doğanın kucağına atmak gönlünüzden geçer. Bugün bahçe işleriyle uğraşmak, bitkileri sulamak sizi ruhen dinlendirecektir. Yeşil alanda yürüyüş yaparak aradığınız huzuru bulursunuz. Ayrıca günü masajla da sonlandırmak iyi bir fikir olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>