Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü coşkunuza yeterince karşılık alamayacaksınız. Siz başka bir havadasınız, o başka bir havada. Siz her şey benim olsun diyorsunuz, o ise sadece sizi istiyor. Bunu açıktan belli etmek yerine size sitem ediyor, kapris yapıyor.

Enerjiksiniz ama enerjinizi işe vermeye niyetiniz yok. Enerjinizin birazını işe yansıtmanızda fayda var. Yine takdir görüyor ve beğeniliyorsunuz. İşyerinizdeki küçük geçimsizliklerle fazla ilgileniyorsunuz.

Almak istediklerinizi ertelemenizin gereği yok. Bütçeniz küçük harcamalar için uygun. Yeterince hesaplısınız, bugün kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bir yakınınızın para sıkıntısını çok önemsiyorsunuz, ama onu çözmek için hiçbir çaba göstermiyorsunuz.

Enerjiyle dopdolusunuz ama enerjinizi kullanmanızda bir problem olabilir. Siz özel yaşamınızda kullanmak istiyorsunuz, oysa işte enerjinize ihtiyaç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uçarı bir gününüzdesiniz. Sizden haber bekleyenler var, umursamayacaksınız. Bugün sizi arayan biri kırılabilir, çünkü onunla beklediği kadar ilgilenmeyeceksiniz. İşi kırmak için bahaneler arayacaksınız. Abur cubur yemede rekor kırabilirsiniz. Biliyorsunuz, yediğiniz her abur cubur size kilo olarak geri dönecek. Enerjiniz, hareketliliğiniz kilo almanıza engel değil.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:42 Ay-Uranüs görünümü, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. Kimse bilmez ama o yüreğinin derinliklerinde bazı durumlara isyan etmektedir. Hatta birçok şeyi yapmak istediği halde yapamadığının farkında olduğu için gerilim duyabilir. Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, her durumu  bilinçli bir şekilde gözden geçirmek faydalı olur. Yoksa yanılmamız mümkündür. Bu bakış açısı hem boşluktaki saatler içinde hem de genel anlamda sizi sıkıntılarınızdan koruyacak ve gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. Saat 14:52 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, dostça konuşmak, bazı meseleleri halletmeye çalışmak gayet faydalı olur. Eğer siz kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi başarırsanız problemlerinizi mantıklı bir şekilde çözmeniz de kolay olabilir. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, gereksiz yere kuruntulu davranmaktansa anlaşmaya veya konuşmaya hazır bir kişi profili çizmek günü gayet hoş bir şekilde geçirmeniz açısından yararlı olabilir. Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınızda önemli bir dönümün, gelişimin işaretçisidir. Öyle ki, şimdiye kadar bir can, bir yaren, bir insan arayıp da bulamadıysanız, şimdi kader karşınıza böyle birini çıkartabilir. Öyle bir zamanda gelir ki, hani şairin dediği gibi vazgeçmek mümkün dahi değildir. Devam eden ilişkileri düzenleyen, problemli ilişkileri pürüzlerinden ayıklayan gelişim yolunda ilerlemenizi sağlayan bu görünüm, şefkatle, sevgiyle ilerleyenlere, güzel bir niyetle aşkı çağıranlara cevap veren bir ses ve nefestir. Saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz konularda harekete geçiriyor. İç görünüz bir hayli yükselişte. İşte bu yükseliş hem orijinal yönde düşünmenizi sağlıyor hem de yaratıcı yönlerinizi açığa çıkararak sizi aydınlatıyor. Nerede yaşıyor olursanız olun, orası sizin krallığınız gibi. Hiç kimseye eğilmeden yeniliklerde bulunabilir, amacınıza ulaşmak için her türlü yolu deneyebilirsiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabul etmeden önce sizden ne istendiğini öğrenmenizde ve detaylarıyla gözden geçirmenizde fayda var. En azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu zamanlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi öğrenmeye açık hissedebilirsiniz. Gün içindehayatınızdaki gelişmeler gündeminizi değiştirebilir. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinde çalıştığınız konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir gündesiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi ortamlarınızda kendinizi çok rahat, esnek ve uyumlu hissedebilirsiniz. Farklı ve değişik olaylar sizi heyecanlandırabilir. Kendinizi değiştirmek istediğiniz konularda şansınız yüksek.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak sabah saatleri kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Uzun süreli bir Ay boşluk etkisi gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak sizi atıl bir duruma itebilir.İş yapmak bir yana eğlenmek bile istemeyebilirsiniz. Bugün öğle saatlerine kadar gerçekleştireceğiniz faaliyetler bir bakıma ağır çekim gibi gelebilir. Dolayısıyla elinizdeki işleri tamamlayıp fikir üretme konusunda öğle saatlerini beklemelisiniz. Daha sonra ise mesleğinizle ilgili sıra dışı projelerin ne şekilde idare edilebileceği konusundaki fikir paylaşımlarına hız verebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>