Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizden önce geliyor diye sitem ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Sadece, dağınıklığı ve zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Her şeyin önünde siz varsınız.

Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde olumsuz bir gelişme gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz.

Yatırım konusunda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Birikiminiz küçük olduğu için zaman zaman harcamayı düşünüyorsunuz. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir.

Aramanızı bekleyen bir yakınınız var. Size sitem etmiyor ama eğer bugün onu ararsanız çok sevinecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir ayrıca zevk alacağınız bazı konularla ilgilenebilirsiniz. Genel olarak olumlu etkiler altında olduğunuz bir gün ve başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Ancak sahip olduğunuz bir gücü olumsuz olarak kullanabilirsiniz. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunların üzerinde düşünme imkanı bulacaksınız. Zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanacaksınız. Çeşitli organizasyonlarda yer alabilirsiniz ve bunda başarılı olacaksınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz saat 08:52 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm aşkta liderlik tutkunuzu, kabul edilme arzunuzu ve hakimiyet hırsınızı gösterir. Saat 15:57 Merkür-Pluto olumlu görünümü bilginizi genişletmek, ciddi bir biçimde hayatınızı yönlendirmek, kendinizle alakalı kararlarınızı, prensipleriniz doğrultusunda ele alacağınızı göstermektedir. Ayrıca para evinizin yöneticisi olan Merkürün bu görünümü sayesinde yeniolanakları araştırmanız, işinizde uzmanlaşmanız adına da destek vermektedir. Yeter ki siz, ne yapmak istediğinizi bilin. Gerisi gayet kolay. Bu enerji altında, öğrenme ve zirveye ulaşma hevesiniz yoğunlaşabilir. Kültürel anlamda kendinizi geliştirmeniz mümkündür. Uluslararası iletişim ticaret vekonularında ve  yurtdışıyla bağlantılarda etkilidir. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bu da özellikle işbirliği ve ortaklık ilişkisi içerisinde olduğumuz kişilerin yenileşme sürecinden geçtiğini gösteriyor. Ortaklıklar yenileniyor. Bu da gösteriyor ki önümüzde yeni yollar açılıyor. Biraz daha pozitif düşünebiliyoruz. Bu dönemde kısmetlilik hali vardır. Bu tarihte bir kredi borcumuz varsa tekrar bir borcun altına girmemeye dikkat etmeliyiz. Venüs-Yay burcu geçişinde, genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veyaanlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlemektedir. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir. Mevcut durumunuzu tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak değerlendirirseniz daha gerçekçi sonuçlar çıkartabilirsiniz. Değişiklikten çekinmemeniz durumundahayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ tanıştığınız insanlar kibirli biri olduğunuzu düşünebilir. Asla taviz vermiyorsunuz. Biraz alçakgönüllülük size bir şey kaybettirmeyecektir.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>