Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor. Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir.

Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız.

Para konusunda aşırı iyimsersiniz. Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz.

Öğlene doğru alacağınız bir davete olumlu yanıt verip vermemeniz göstereceğiniz enerjiye bağlı. Ama kendinizi toparlarsanız hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekleyebilir. Sabah saatlerindeki evcimen haliniz, öğleden sonra yerini sokağa çıkma isteğine bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz. Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığı, aşkta ve hayatın genelinde sizin için güven olgusu önemli hale geliyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlığı, hedef olarak belirlediğiniz konularda ileri adımlar atabilmek için, öncelikle kendinize olan inancınızı gözden geçirmeniz gerektiğini söylemektedir. Bu yapılmadığı takdirde hangi konuda olursa olsun kendimizi huzurlu hissetmeyiz. Saat 14:39 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 22:02 Ay-Mars görünümü, her şeyin yolunda gitmesini istediğimizi işaret ediyor. Hem iç dünyamızda hem de dışarıda, bizi yorabilecek, çelişkilere neden olabilecek problemlerden uzak kalmak isteriz. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sorunlarını çözmek ve planlarını hayata geçirmek için ideal bir gün. Çevrende korumacı davranacağın kişiler olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri üzerinde olan kredinizi kullanma zamanı. Kendinizi gösterebilir destekler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel gelişmeler mutluluk getirecek ama şartları da var gibi, çalışma ortamınızda sorumluluk alma konusunda cesur olun.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz. Güç gerektiren konulara yönelebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne istekli başlayacaksınız ve duygularınız yüksek olacak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Fakat aynı zamanda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün tekliflerin yanı sıra beklemediğiniz kişilerin iltifatları da şaşırtıcı olacak ve kendinize olan güveniniz artacak. Ancak sözlerinize özen gösterin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularının üzerine düşebilirsiniz. Seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Bugün, dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay gününüzü sabahtan itibaren çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz.El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alışveriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Keyif alanlarınızı deneyimleyeceksiniz. Çalışma ortamınız veya hizmet alanınızda işlerde açık vermemeli, konuları ihmal etmemelisiniz. Zira o alanda şanslı döneminizdesiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal halinizde dalgalanmalar olabilir. Kendinizden ve yaptıklarınızdan memnun olsanız da, bazı ailevi sorumluluklar nedeniyle bir parça rahatsızlık hissedebilirsiniz. Bu geçici etkiyi çok fazla önemsemeyin. Aksi takdirde rahatsızlık duyarsınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>