Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tekrar konuşmak yarar getirebilir. Partnerinizin son günlerdeki evlilik tezlerini sürekli yorumsuz karşılarken, onun bu konuda size baskı yaptığı fikrine kapılmasına neden olabiliyorsunuz.

Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Çok uzayan miras işiniz için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz. Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor.

Aldırmaz görünüşünüz, bazı söylentilerin ilgilenenlerini her gün çoğaltıyor. Kendinizle alakalı nahoş duyumların üstüne gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir akrabanızın etrafını kırıcı davranışlarını sorun edip çözüm arıyor, bu ilişkide biraz sabrınızın tükendiğini hissediyorsunuz. Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Bu akşamı entelekte yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersizce gelen bir konuğunuz olabilir ve onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:49 Ay-Yengeç geçişinde, duygularınızı söze dökmek, barış ve adalet duygusu içinde her şeyi ele almak, yuvanızdaki emniyet duygusunun güçlendiğini hissetmek size oldukça hoş gelebilir. Güvendiğiniz kişilerle dertleşebilir, neşeli, esprili ve çocuksu hallerinizle dikkat çekebilir, neşenizle göz doldurabilirsiniz. Annelik veya babalık duygunuz bir hayli yüksektir. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, kendinize şöyle bir ciddi anlamda bakarak, sorun yaratan ne varsa onları el almanızda yardımcı bir enerjidir. Sağlam olanı tercih etmeniz için öncelikle pürüzlü olandan kurtulmak gerektiğini hatırlatır. Güven vermeyen veya hedefinize uymayan kişi, durum veya meseleler varsa bunları bugün ciddi biçimde ele alınız. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü gayet kıymetlidir. Hem yakın çevremiz hem de hayatı gözlemlemede size algı gücü veriyor. Neyin gerekli ve gereksiz olduğunu tespitte yardımcıdır. Gelişimden yanasınız. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, kendinize gerçekçi bir yön belirlediğinizde, ilişkilerinize dikkat ve özen gösterdiğinizde başarılı olacağınızı söylemektedir. Siz ne olursa olsun, dışa açılmalı ve kendinize güvenmekten vazgeçmemelisiniz. Saat 15:52 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlar. Hayatın bütün baskılarına karşın inadına inançla yol almanızda ışığınızdır. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. İdeallerinizi gerçekleştirme isteğinizi yükselten bu görünüm, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin yoğun olduğu bir gün seni bekliyor. Aile üyelerinden bazılarıyla ilgili konulara ortak olman gerekebilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım bıraktığınız işleri tamamlamanız ya da teslim etmeniz gerekiyor. Böylelikle insanların güvenini ve inancını daha kolay kazanabilirsiniz. Öncelik verdiğiniz konulara yoğunlaşmalısınız. Yeni şeyler deneyerek, kendinizde daha önce fark etmediğiniz yönlerinizi de keşfedebilirsiniz. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Mücadele etmeniz gereken konularda dikkatli olmalısınız. Bazı noktalarda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili ani değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat!

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularının üzerine düşebilirsiniz. Seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Bugün, dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir yolculuğa çıkmak için hem güçlü duygulara sahipsiniz hem de uygun zamandasınız. İş bağlantılarınızı ve haberleşme kanallarınızı arttırmak için de uygun başlangıçlar yapmaya müsaitsiniz.Ancak uluslararası kültürler ve hukuki konularda önemli bir dönüşüm sürecinde bulunuyorsunuz ve bu sizde duygusal baskı yaratabilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız mekanlarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Dostlarınızla huzuru deneyimleyeceksiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 14" R
Ay
Koç
13° 32' 44"
Merkür
Koç
20° 00' 22"
Venüs
Boğa
07° 46' 01"
Mars
Koç
03° 57' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 02' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 46"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 53"
Lilith
Başak
23° 56' 49"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>