Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden atamadığınız bir güvensizliği bastırmak istemenize rağmen zaman zaman açık ediyorsunuz. Bu güvensizliğinize üzülmenin yanı sıra kırılıyor da. Gerçekten de bunu hiç hak etmiyor.

İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek. İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alıştı. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda hiç zorlanmıyorsunuz.

Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir.

Hoşgörünün de bir sınırının olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu yalnız sizin için gerekli değil. Hoşgörü gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi için de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Akrep burcu geçiş etkinliği, eş veyaortağınızla veyahut hayatınıza girebilecek yeni biriyle olan ilişkinizi vurgulayıcıdır. Onun kişisel yapısı, düşüncesi, tavırları, hayata bakış açısı sizden farklı yönde olabilir. Bu farklılığı nasıl karşılayacağınız, aranızdaki sevginin gücüne ve bakış açınızın hoşgörülü oluşuna göre belirlenecektir. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü, her şeye rağmen insanın asla güçsüz olmadığını, mutlaka bir çıkış yolunun olduğunu hatırlatıyor. Sezgilerimiz güçleniyor ve iç sesimize kulak vermemiz kolaylaşıyor. Evet bir şeyler değişecek. Ancak hayrınıza olacağı görülüyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafana takılan sorular, odaklanman gereken konularda seni zorlayabilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsin.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bayanlarla olan ilişkilerde arka plan konularına dikkat gizlilik içeren konuların içine dahil olmayın. Sürpriz tanışmalar sizi etkileyebilir.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. İşlerinizde yeniden harekete geçmek için mücadele verebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak gün içinde size zor anlar yaşatabilir. Yaşadığınız olaylarda karar almanız gerekebilir. Kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin ardı arkası kesilmeyen bir gün olabilir. İkili ilişkiler, diyaloglar yine önemli rol oynayabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalı, aşırı yorgunluk ve rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grup işlerinizde, takım çalışmalarınızda önemli para sorumlulukları sizi zorlayabilir. Büyük adımlar atmamaya özen gösterin. Bazı parasal işlerinizde sıkıntılara açık olabilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak için olumlu enerji ve fırsatlara sahipsiniz. Bu birlikteliği başlatmak için yalnızca partnerinizle, yani muhatabınızla olmayı tercih edeceksiniz. Ketum davranmak, derin duygular içerisinde olmak ve hassas bir duygusal yapıya bürünmeniz mümkündür. Talep edici bir tutumla ikili ilişkilerinize yöneleceksiniz. Ancak kıskançlık, şüphe ve kurcalama eğiliminiz artar. İlişkinizde tek vücut olma bilincine sahip derin duygular ve güdülerle donanımlı olacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamın akışı bugün birdenbire hızlanabilir. Uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğiniz bazı işlerin bittiği haberini alabilirsiniz. Ertelenmiş, ihmal edilmiş konularla uğraşmaya, sürüncemede kalmış olanları tamamlamaya başlayabilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>