Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça istikrarlı olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizin için oldukça güzel olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşırı sahiplenici ve ısrarcı yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Duygusal konularda alacağınız kararları uygulamak için bir kaç gün daha beklemelisiniz.

İş yaşamınızda oldukça dikkatli bir gün geçireceksiniz ve disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamayı tercih edeceksiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Çevrenizdeki gelişmeleri yakından takip edebileceksiniz ve amaçlarınızın bilincindesiniz. İşinizle ilgili bazı çalışmalarınızın sonuçlarını bugün alabilirsiniz. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı girişimler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bu anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Yeni bazı kazançlar elde etme şansınız olacaktır.

Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. İletişimlerinizde esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz ve yaşadığınız bir gerginlikten kurtulacaksınız. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Çevrenizle uyum halinde olacaksınız ve oldukça istikrarlı yaklaşımlarınız olacaktır. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar haftanın ilk gününe, saat 01:41 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyriyle uyanıyoruz. Para kazanmak amaçlı iletişim, haberleşme, yolculuklar ön planda olabilir. Yalnız şunu belirteyim sağlam olmadıkça hiçbir şeye olur yanıtı vermemek lazım. Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu aile içinde gücünüzün artışı, evinizi genişletmek, büyütmek anlamında kısmetlilik, konforlu bir yaşam, iç huzurunuzun yükselişi gibi olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Kendinizi evin kral ve kraliçesi hissedersiniz. Tüm iyi  niyetiniz, sevginiz, dayanışma duygunuz  aileye yönelik konularda yükselir. Evinize bir şeyler almak, güzelleştirmek arzunuz büyür. Ailede bir canlanma görülür. Moraliniz güçlenir. Evinize daha fazla düşkün olursunuz. Ödenmesi gereken borçlarınızı kolaylıkla halledersiniz. Çalışıyorsanız, farklı ve yaratıcı tarzda yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz işlere yönelirsiniz. Harcamaların ölçüsünü kaçırmazsak iyi olur. Saat 13:59 Ay-Neptün görünümü, zorlu görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa ve bu duygusal-mali-iş konularında ise, adım atmak için kesinlikle bu saati tercih etmeyelim. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü, yapılacak konuşmaların genel olarak ailemiz ve maddi konular etrafında gelişmesi demektir. Kendimizi geliştirmek, bilgilenmek ve bildiklerimizi paylaşmak isteriz. Kendimizi dış etkenlere karşı güçlendirmek adına düşünürüz. Saat 16:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, maddi konulardaki işlerinizi bu saat diliminde halledebilirsiniz. İhtiyaçlarınız için alıverişe çıkabilirsiniz. Ev içinde veya çalıştığınız ofiste yapılacak işleri düzene koyabilirsiniz. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Venüs ve Jüpiter'in olumlu birleşimi, sevdiğiniz konulara daha çok yaklaşmanızı sağlayacak. Başarılı ve dengelisiniz. Çevrenizdeki uyumu sağma adına başlattığınız çalışmalardan istediğiniz karşılığı alacaksınız. Bugün her konuda mükemmel bir tablo çiziyorsunuz. Karşılaşacağınız sürprizlere hazır olun.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemenizi ve büyümenizi sağlayacak çok sayıda olanak kapıda. Elinizdeki tüm kaynakları kullanarak bu yönde ilerleyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi koşullarınızla ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz. Özellikle kişisel yatırımlarınızda bir süredir beklediğiniz artış meydana gelebilir. Ancak gelirinizi hemen yeni yatırımlar için harcamak yerine biraz beklemeniz daha iyi olabilir. Ortaklı işlerinizde daha tedbirli olmalısınız. Hızlı düşünmek bazı detayları gözden kaçırmanıza sebep olabilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİSLERİNİZE yada tecrübelerinize güvenen biri sizden yardım isteyebilir. Onu kışkırtıcı telkinlerde bulunmayın, bilakis sakinleştirin.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 27" R
Ay
Balık
17° 27' 08"
Merkür
Koç
18° 46' 35"
Venüs
Boğa
05° 34' 07"
Mars
Koç
02° 34' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 53' 42"
Uranüs
Boğa
22° 33' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 58"
Lilith
Başak
23° 44' 57"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>