Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz.

Bazı nedenlerle kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş topluluğu içinde büyük çelişkileriniz var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışıyorsunuz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:44 Ay-Venüs görünümü, bizi ilişkilerimizde çileden çıkarmaya devam ediyor. İleri gitsek olmuyor geri gitsek hiçbir işe yaramıyor. Vazgeçsek ayrı sancı, devam etsek kafa karıştırıcı. Hem ruhsal hem de fiziksel açıdan bugün hiç kimsenin üzerimize gelmesinden yana değiliz. Hatta en ufak bir hesap soruşta inceldiği yerden kopsun diyerek gerilimli tepkilerde bulunabiliriz. Saat 12:09 Ay-Merkür görünümü, toplumsal hayatınız,ortaklığı ve özel yaşamınızla alakalı konular üzerinde durmanızı sağlar. Fakat düşünceleriniz pek olumlu değildir. İnsanların çıkarları söz konusu olduğunda nasıl da değiştiklerini düşünürsünüz. Saat 14:49 Ay-Mars kavuşumu, bir amaç ve hedefe odaklanmanın, yararlı ilişkilere yönelmenin işaretçisidir. Siz bu kuvvet sayesinde yeteneklerinizi bir grup, takım veya organizasyonda gösterebilirsiniz. Yeniliklere, değişime özellikle mesleki alanda açık olmanızda yarar var. Sosyal, hümanist ve insancıl duygularınız sayesinde yeni fırsatlar, kazançlar elde edebilirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

18 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkışan trafik, kaybolan e-postalar, telefonun aniden bozulması; kötü sürprizlerin yaşanacağı bir gün olabilir, her konuda tedbirli olmalısın. Organizasyonlar ya dayemeği gibi yoğun bir akışın içinde olabilirsin. Ancak burada karşılaştığın manzaralar sinirini bozarsa kimselerle çatışma çünkü gökyüzü biraz daha sakin olursan kazanabileceğini ifade ediyor. Duygusal anlamda bir ilişkiye hazır olmasan da aşkı hayatında hep istiyorsun. Sosyal hayatında karşına çıkacak yeni kişiler olabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, hafta sonunu onlarla geçirmek için bilet alabilirsin. Akşam saatlerinde kendine zaman ayıracaksın. Uzun zamandır merak ettiğin filmi izleyebilirsin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve çalışma hayatı ile ilgili konularının ön planda olacağı ve bu uğurda hedeflerinize kitlenebileceğiniz bir gün. Size bu noktada yardımcı olacak kişilerle duygusal yakınlık kurmak isteyebilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk hissettiğiniz konu ile ilgili baskılardan kurtulup maddi planlarınızı devreye sokacaksınız.

18 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Hedeflerinize odaklanmakta zorlanmayabilirsiniz. Organizasyon becerilerinizi gösterebilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, bilinirlik konularında bir süredir devam eden iniş çıkış bugün zorlayıcı bir hal alabilir. Başka insanların fikirlerinden etkilenip geliştirdiğiniz hedeflerle yol alamayabilirsiniz. Yeni fikirlere yer açıp ilerlerseniz sorunlar rahat çözülür.

18 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çıktığınızseyahatlerinde maksimum verim elde edebilirsiniz. Kurumsal yapılarla anlaşma imzalamak için aktif bir süreç. Yatırım konularında karşınızdaki güçlü kimselere düven duymalısınız. Tek elin nesi var iki elin sesi var sözünü unutmayın. Çevrenizden destek istemeye çekinmeyin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

18 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 31" R
Ay
Koç
21° 42' 56" R
Merkür
Koç
20° 25' 42"
Venüs
Boğa
08° 27' 04"
Mars
Koç
04° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 25"
Satürn
Balık
17° 05' 18"
Uranüs
Boğa
22° 41' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 42"
Lilith
Başak
24° 00' 31"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>