Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece önemsediğiniz bir arkadaşınızın, sizin sevgilinizle yıldızının barışmaması sizi üzüyor. Onun öngörülerine, sezgilerine, değer yargılarına kıymet veriyorsunuz. Aşkın bunların da üzerinde bir tercih olduğunu kabul etmelisiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, parayı harcayacağını yer keyfinizse, sekteye uğruyor. Bir anda savruk biri olabiliyorsunuz. Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor.

Tanımadığınız ve gözünüze hoş gelmeyen birinin, yakın bir arkadaşınızla ne alıp veremediği olabileceğini merak ediyor ve çözemediğiniz bu tartışmaya müdahil olmaya niyetleniyorsunuz. Bu niyetiniz dostunuzu zor duruma sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne sanki biraz isteksiz başlamış gibisiniz. İçinizde önünü alamadığınız endişeler barındırıyorsunuz. Endişeleriniz sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Bu günleri, sizden daha az gergin, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. Aile içi ilişkilerde sevimli huysuz tavırlarınızla çok seviliyorsunuz.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. Takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi, bir işi daha güzel, kaliteli ve düzgün bir şekilde yapabilmeniz için sabırsızlıktan uzak durmanız en azından bir süre daha bu işin mutfağında pişmeniz gerektiğini söylüyor. Karşımıza çıkan zorunlulukların üstesinden gelebilmeniz için sizi diğer insanlarla işbirliği yapmaya çağırıyor. İhmal ettiğiniz ve bazı alışkanlıklarınız nedeniyle hiçe saydığınız sağlığınızı düşünmeye zorluyor. Ne kadar tek başına yol almak istiyorum deseniz de, sizi dengeli, sakin ve aklı başında davranmaya ve başkalarına karşı düşünceli olmaya davet ediyor. Oyunu kuralına göre oynamak için kibarlık ve nezaket şart. Ben demek yerine biz demeniz gerekiyor. Ayrıca geçmiş kırgınlıkları unutarak uzlaşmaya hazır olmanız lazım. Bencillik ve öfke patlamalarının size hiçbir faydası olmaz. Soğukkanlı ayarlamalarda bulunma zamanı. Size düşen ortaklarınızla veyahayatınızla veyahut da sağlıkla ilgili mevzularda bilinçli davranmak, sanatsal konularda yenilikleri takip etmek, ortaklaşa çalışmak, üzerinize düşen sorumlulukları kabul etmek. Bunu yaptığınızda hayatı bu kadar zorlamamayı, içinizdeki özgürlüğü keşfetmeyi, kendinizi, kainatı ve var oluşunuzun ardındaki sırları öğrenmeyi ve geçmişinizde olanları affetmeyi başarabilirsiniz. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, belli bir gerilim yaratabilir. İstediğiniz gibi gerçekleşmeyen, yolunda yürümeyen, beklenmedik nedenlerle sizi gerginleştiren durumları işaret eder. Çalışma hayatı ve günlük yaşantınızda sizi mecburen nazik olmaya, uyum sağlamaya zorlayan koşullara tahammül etmekte zorlanırsınız. Bu karşıtlık gösteriyor ki, içten içe bir hayli kızgın ve öfkelisiniz. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bedenimizi dinlendirmek, sohbet etmek, kitap okumak, müzik dinlemek gönlünüzü huzurlu kılacaktır. Ancak yenilik anlamındaki işlerin mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Boşluk etkisi Koç  burcunda gerçekleşeceği için, bazı meseleler sizi kolayca gerginleştirebilir. Onun içindir ki, söylediğim tarzda değerlendirmeniz faydalı olacaktır. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği, size önemli prestijler kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir gün. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve ileri görüşlü tavırlarınızla sorumluluğunu aldığınız konularda başarınızı garantiliyorsunuz. Çevresel koşullarınızdan ve arkadaşlarınızla iletişim kurmaktan mutlu olacağınız bir gün..

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin neler yaptığını dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor. Çözümler sunarak varlığınızı hissettirmeniz yerinde olur. Olaylara katılımda bulunmanız ya da hümanist aktivitelere katılmanız endişelerinizi giderebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda bazı iniş çıkışlar gündeme gelebilir. Ortaklaşa konularda alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Dur durak bilmeden çalışarak başarılarınızla üstlerinizin gözüne giriyorsunuz.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tepkisel davranışlarınız ön planda olacak. Gündelik hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Sıkılganlıklarınız sonucunda ilişkilerinizi çıkmaza sokmayın.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz.Ailenizdeki kadın figürlerle telepatik ve karmik bağlar keşfedebilirsiniz. Bu durumlarda bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konulara karşı aksiyon alma ve strateji belirlemek için doğru ve aktif enerjilere sahip bulunmaktasınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>