Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece önemsediğiniz bir arkadaşınızın, sizin sevgilinizle yıldızının barışmaması sizi üzüyor. Onun öngörülerine, sezgilerine, değer yargılarına kıymet veriyorsunuz. Aşkın bunların da üzerinde bir tercih olduğunu kabul etmelisiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, parayı harcayacağını yer keyfinizse, sekteye uğruyor. Bir anda savruk biri olabiliyorsunuz. Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor.

Tanımadığınız ve gözünüze hoş gelmeyen birinin, yakın bir arkadaşınızla ne alıp veremediği olabileceğini merak ediyor ve çözemediğiniz bu tartışmaya müdahil olmaya niyetleniyorsunuz. Bu niyetiniz dostunuzu zor duruma sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne sanki biraz isteksiz başlamış gibisiniz. İçinizde önünü alamadığınız endişeler barındırıyorsunuz. Endişeleriniz sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Bu günleri, sizden daha az gergin, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. Aile içi ilişkilerde sevimli huysuz tavırlarınızla çok seviliyorsunuz.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, kendimize ve fikirlerimize güvenmemizi sağlıyor ve ilişkilerde paylaşımın önemini bir kez daha vurguluyor. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, güvenilir kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Hem kendinize hem de dost bildiğiniz insanlara olan ilginizin işaretçisidir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Ummadığınız kişilerden destek görmenizi sağlayabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır cesaret edemediğindeğişikliğini bugün gündemine alacak ve bu konu hakkında adımlar atacaksın. Hassas olduğun konularda bu dönem ailenden yeteri kadar destek göremediğini düşünmen kendi kendine küsmene neden oluyor. Popüler bir sosyal medya kullanıcısıysan, paylaşımına özellikle dikkat etmen gerekebilir. İyi niyetle yapacağın bir paylaşım tepki almana sebep olabilir. Günün sonlarına doğru manevi konulara yönelmek, içsel huzurunu korumak isteyebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte hafta sonu için güzel bir program yapabilirsin. Özellikle son zamanlarda artan bir kilo problemi yaşıyorsan, profesyonel destek almanda fayda var.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız bazı haberler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Mars enerjinizi arttırırken aynı zamanda gerilim duymanıza da neden olabilir. Ancak moraliniz yüksek olduğu için bunların üzerinde fazla durmayacaksınız.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kariyer vekonularınız ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Bu konuda daha ön planda olmak isteyeceksiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizi üstlerinize sunabilirsiniz. Finansal konularda daha farklı planlamalar yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak beklenmedik harcamalar bütçenizi aşabilir. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz yerlere yolculuk planlamanız mümkün.

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken uzaklar, yolculuklar ve seyahatler gündeminize gelebilir. Bulunduğunuz yer ve ortamdan uzaklaşmak, ufkunuzu, vizyonunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk almayı sevmeyen Boğalar için günün seyri dalgalı. Olaylar kontrolden çıkıyor inancıyla dünya görüşünüzü sorgulayabilirsiniz. Derin nefesler, kahve molası günü toparlamaya iyi gelir. Sorunlar öngördüğünüzden daha basit çözümlere ihtiyaç duyuyor olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz. Herkesi derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 44" R
Ay
Yay
20° 41' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
27° 47' 28"
Mars
Balık
27° 42' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 03"
Satürn
Balık
16° 20' 32"
Uranüs
Boğa
22° 11' 56"
Neptün
Balık
28° 49' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 40"
Lilith
Başak
23° 02' 56"
True Node
Koç
15° 28' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>