Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde bir dalgalanma var. Bu dalgalanma sizi güzel sallıyor. Ama sizin ulu orta bir şey yaşamamaktaki kararlılığınız, bu heyecanın doğarken ölümüne neden olacak.

Bir mesai arkadaşınıza programlı olarak bir kötülük hazırlanıyor. Onun bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünseniz de çok kararlı bir biçimde bu hazırlığın önünü kesmeye çalışacaksınız.

Epeyce bir zamandır birikimlerinizi eritiyorsunuz. Bunun yerine masraflarınızı azaltma yolunu seçmelisiniz. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor.

Bazı olayların fazlaca üstüne gidiyorsunuz. Bu şekilde sorunların çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümünün irade kadar da zamana endeksli olduğunu düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli günler geçiriyorsunuz. Yakın çevrenizde sizi çok mutlu eden üstün başarılar var. Bunlardaki yadsınamaz payınız sizi mutlu ediyor. Alacağınız bir haber bir yolculuk yapmanıza neden olacak. Bu yolculuktan yaşamınızla ilgili yeni kararlarda dönebilirsiniz. Çok emeğiniz geçen bir yakınınızın sizi arayıp sormaması canınızı sıkıyor.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, başkalarına anlayışlı olmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, ilişki-iş ortaklığında olumlu yönde bir değişim ve dönüşümün işaretçisidir. Problemleri pozitif bir açıdan yorumlayarak, uygun çözüm yolu bulmanızı sağlayıcıdır. İş, eğitim, ilişki anlamında bakış açınızı yenileştiren, olgunlukla gerçekleri görmenizi sağlayan bir içsel dürtüdür. Fırsatlar çıkartır, olanaklar sunar. Bir evlilik kararının, uzun seyirli bir ilişkinin, verimli birortaklığının kurulmasında, karşılıklı çıkarların korunup kollanmasında önemli bir zamandır. Öyle gelişmeler yaşanır ki, kendinizi bir ilişkide nereye koyduğunuzu, ne istediğinizi bilerek hareket ederiniz. Bir basamak atlanışı, bir yolun ayrımı, bir şeyin farklı bir form haline getirilişi diyebiliriz. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, ilişkimizdeki sorunları tekrar gözden geçirmek ve ortaklaşa hareket etmek anlamı taşıyor. Eğer iki kişi de birbirini seviyorsa, bunu yapmak zorundadır. Bu ilişki her iki tarafın da birbirinin haklarına saygı göstermesini gerektirir. Çünkü başka türlü anlaşmak zordur. Karşıtlık açısı her zaman işbirliği anlamına geliyor. Deme ki, ilişkide yeni bir bakış açısı gündemde yer alacak. Bu görünüm, bir heyecan, bir değişim veya tümüyle kopuş anlamına geliyor. Ancak ben ayrılsanız bile tekrar bir araya gelineceğini düşünüyorum. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, bize muhalif olan kişilerle aramızdaki hesaplaşmanın veya mücadelenin göstergesidir. Bunlar bizi İçten içe yormakta ve istediğimiz gibi adımlar atmamıza engel olmaktadır. Bu yüzden gerginlik duyabiliriz. Dürüst davranmayan insanlardan hoşlanmayız. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Bugün eğer kültürel etkinlikler için kendine zaman ayırdıysan hiç programını erteleme derim. Çocukların için kaliteli eğitim seçenekleri oluşturmak, ailedeki işleri yönetmek gibi sorumluluklarına sahip çıkıyorsun. Uzun zamandır beklentide olduğun bir konuda seni heyecanlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Fikirlerini açıkça söylemekten çekinmeyeceğin bir gün seni bekliyor. Yakın çevrende arkadaşlarının yaşadığı sorunlara dâhil olmak isteyemeyebilir ve bu konuda sert bir konuşma yapmayı tercih edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, eski sevgilinle ani bir şekilde yeniden başlama kararı alabilirsiniz. Eğer uzun zamandır görüşmediğin, küs olduğun bir akraban varsa sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşamış olduğunuz bir ilişkiye ait sorunlu durumların tekrar gün yüzüne çıkmasıyla birlikte kendinizi yeni kararlar alırken bulabilir ve ödün vermeyeceğiniz yeni bir ilişkiyi başlatabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişikliklere odaklanabilirsiniz. Gruplar içinde planlar yapabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları ileriye taşımak için elinizden geleni yapacağınız bir gündesiniz. Finansal konularda bazı değişiklikler yaşamanız olası. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi daha derin duygular içinde hissedebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATA karşı daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülüp geçmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizin yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları dikkatle incelemeniz gerekiyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcundaki seyahati günlük rutininizde uyumlu ilişkiler geliştirmenize yardım edecek. Oldukça yaratıcı ve yeteneklerinizi ortaya koymak için fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreyi iyi değerlendirin. Seramik, heykel gibi çalışmalara katılabilir, sanatçı kimliğinizle buluşabilirsiniz. Sergiler, müzeler, sanat alanları bugün ilginizi çekebilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 57' 34" R
Ay
Boğa
16° 54' 38" R
Merkür
Koç
21° 51' 03"
Venüs
Boğa
10° 34' 19"
Mars
Koç
05° 42' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 43"
Satürn
Balık
17° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 47' 40"
Neptün
Balık
29° 07' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 19"
Lilith
Başak
24° 11' 58"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>