Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Aşk ilişkinizdeki mutluluğunuz sizi yeniliyor.

Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz.

Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız.

Vefa, minnet ve saygı size oldukça yakışan duygular. Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi şu günlerde her zamankinden çok ön planda tutmanız büyük mutluluklara neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişilik anlamında ve ruhsal anlamda geçmişe göre kendinizi daha kolay yenileyip iyileşme yoluna gideceksiniz. Eğitim anlamında da daha önce aldığınız yüksek eğitimin tamamen dışında farklı eğitim alanlarına eğilebilirsiniz. Geçmiş ve geleceğe dair tüm planlarınızı bilinçli bir şekilde yaparsınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:34 itibariyle Yay burcunda  ilerleyecek Ay etkisinde, para  gündeminizde bir hayli önem taşıyor. Alışverişlerinizde pazarlık yapmak, hakkınız olanın adil bir şekilde paylaşımı, her şeyin usulune uygun şekilde düzenlenmesi gerekir.  Zaten sizler her zaman için seçici ve satın aldığı malin kalitesine dikkat edebilen kişisiniz.  Neye paranızı yatıracağınızı gayet iyi bilirsiniz. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümünde, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz. Saat  21:48 Ay-Merkür karşıtlık etkisi,hayatı, ortaklıklar, sağlığınızla ilgili meseleler üzerinde düşünmenin işaretçisidir. Elde olmadan yaşanan gerginlikle, içe atılan sıkıntı ve  öfke, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi yorar. Onun için, lütfen sakin olalım, soğukkanlı düşünelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanı artık geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizde geri giden Mars geçmişle ilgili olaylarda ; size çok şey öğretecektir. Özellikle ilişkilerinizde vericiliğinizin zararınız görmeden, kendinize bir çeki düzen vermelisiniz. Duygusallığınız bırakmak zorunda kalabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu itibariyle, ilişkileriniz ön planda ve etrafınızda korumanız gereken kişiler olabilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin (kardeşler, teyzeler, akrabalar, komşular v.b) sabrını zorlayabilirsiniz, ama ardından ilişkiler samimileşiyor. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda tartışmalar söz konusu olabilir. Sosyal ilişkiler dikkat gerektiriyor. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde bazı endişe yaratan durumlar karşısında daha esnek olmaya gayret etmelisiniz. Sabırlı davranmanız çok işe yarayacak.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hesapta olmayan birkaç aksilik dışında keyifli bir gün sizi bekliyor. Arkadaş ortamlarında ne kadar özlenildiğinizle ilgili sözler duyabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde ve parasal konularda amaçlarınızı sorgulamalısınız. Arkadaşlarınızla olan parasal bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir. Kimseye borç vermeyin ve kimseden borç almayın.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın riskli ve bilinmezleri kapsayan kısımlarına karşı beyin fırtınaları geliştirmek isteyebilirsiniz.Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Ancak disiplini sıkı tutmak şartıyla ortak işlerden kazanılan maddi potansiyelinizde ilerleme kaydedebileceğiniz gibi bu tip gelirleri arttırmak için temaslarda bulunmak isteyebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslektaşlarınızla ya daçevrenizle fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Gücünüzü devreye sokmak yerine, aklınızı ve yeteneklerinizi kullanmanızda yarar var. Özellikle bu aralar ekip ruhunu yaşamak ve yaşatmak en doğrusu olacaktır.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>