Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz gönlünüzü de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz.

Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kurduğunuz sıcak ilişkileri korumakmış gibi davranıyorsunuz. Beceri ve yetenekleriniz umut verici.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Çevrenizde sağda solda gereksiz yere konuşan birisi var. Kötü niyetli değil ama size ait sırların, bilginiz dışında yaygınlaşmasına engel olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün ofis ortamınızdaki gündeminiz yoğun olabilir. Altınızda çalışanlarla beraber fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yaratıcı düşünceler sonrası işinizde bir adım daha öne çıkabilirsiniz. Sağlığınız da bugün daha iyiye gidecektir. Düne oranla daha pozitif ve zinde hissedebilirsiniz. Hayatın güzel taraflarına odaklandığınızda psikolojiniz de yükselecektir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını olumsuz etkileyenleri eleştiriyorsun!Bugün Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşiyor. Özlem duygunun ağır bastığı bir gün olacak. Telefonla yapacağın birkaç görüşmeyle bu duygunu bir nebze olsun giderebileceksin. Fikirlerini açık yüreklilikle ve samimiyetle dile getirmen oldukça ilgi çekecek. İnsanların sana daha farklı ve özverili bir tutumla yaklaştıklarını göreceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşini gaza getiren yakınlarının konuşmaları seni şoke edecek. Haksızlığa tahammül edemeyerek kendini yıkıcı tartışmaların içinde bulacaksın. Yakın akrabalarının tavırları, onları epey eleştirmene neden olacak. Son zamanlarda kafanda büyüttüğün meseleler, hayatına uykusuzluk olarak sızmış olabilir. Bu konuda bir şeyler yapman gerektiğini fark edeceksin.

18 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda yeniliklere yelken açmak isteyebilir ve karşınıza çıkan teklifleri değerlendirebilirsiniz. Değişimin içinde olma ve eskiyi terk etme düşüncesi zihninizi rahatlatabilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeninizi oturtmak için yeni fikirler ortaya koyacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar planlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yatırım ve para yönetimi konularında bugün oldukça başarılı olabilirsiniz. Maaşlı çalışan Boğa'lar için bile biriktirmeye uygun bir gün olacak.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa çalışma ortamındaki çabalarına hız verdiğin ve olumlu ya da olumsuz sonuç beklediğin bir süreçte olabilirsin. İş birliği içinde olduğun insanlarla arada kaldığın birtakım konular kendini huzursuz hissetmene sebep olabilir. Sakinliğini ve dengeni kurabilirsen hem ilişkilerini koruyabilir hem de ileriye taşımak istediğin konularda başarılı olabilirsin.

18 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu olaylara karşı takındığınız tutum doğru anlaşılmanızı sağlayacaktır. Anlayış ve şevkat önem kazanıyor. Seyahat , taşınma ihtiyaçları, yaşadığınız çevrede değişim dönüşüm arzusu tetiklenebilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, çalışma arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik olaylara karşı ekstra anlayışlı olacaksınız. Herkes sorunlarını çözmek için bugün sizden fikir almak isteyecektir. Zevkli giyinmek, keyif veren ortamlarda bulunmak, kıyafet alışverişine çıkmak için ideal bir gündür.

18 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>