Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda gerilimsiz bir gün içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişi kadar siz de uysal ve sakin bir ruh hali içine giriyorsunuz. Birbirinize olan sevginiz bütün engelleri aşıyor.

Bugün mesleki bakımdan yeteneklerinizi ortaya koyacak ortamlar bulacaksınız. Olumlu düşüncelerinizle çevrenizdeki insanların takdirlerini toplayacaksınız.

Para konularına bugün hiç kafa yormasanız daha iyi olur. Biraz kaderci davranarak yeni gelişmeleri beklemelisiniz. Bu arada aşırı harcamalardan uzak durmaya çalışın.

Kendinizi çeşitli eğlencelerden fazla uzak tutmamaya bakın. Gerilimlerinizi atmak ve kendinize gelmeniz için böylesi daha hayırlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük akraba toplantılarında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla telefonlaşmakla yetineceksiniz. Aceleci bir kişiliğiniz var. İşlerinizi bitirmek için aşırı çaba harcıyorsunuz. Etrafınızdaki insanların da sizin gibi olmasını istiyorsunuz. Sizin gibi olmayanlara katlanamıyorsunuz. İnsanların değişmesini bekleyemezsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma günümüz saat 03:39 Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. İstemeden takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi nedeniyle stres yaşayabilirsiniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu, dışa belli edilmeyen bir öfkenin işaretçisidir. Kişi kendince çıkış yolları bulup rahatlamak ister. Ancak rahatlayamadığında stres altına girer ve en ufak bir tersliğe tahammül etmez. Haksızlığa, yanlışlığa tahammül göstermekte zorlanırsınız. 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak hem çalışma hayatınız hem de çevreniz hem de kişisel anlamda ilişkileriniz yönünde önem taşıyan bir süreçtir. Kişi, emniyette olmak ve güvende yaşamak huzur bulmak ister. O nedenle çevresindeki insanlara saygı-sevgi-güven üçlüsü içinde yanaşır ve aynı şekilde karşılık bekler. Bu dönemde ailenizle alakalı meselelere yardımcı olma, destek verme, onlarla yakından ilgilenmek günlük tempo içinde önemlidir. Kardeşlerinizinhayatı, sağlığı ve yakınlarınızın ihtiyaçları anlamında bir hayli ilgili davranırsınız. Bu süreçte geleceğinizi garanti altına almak istersiniz.  Eskiye ait meseleleri gözden geçirerek bundan sonrası adına hayatınızı köklü bir temel üzerine oturtmayı fazlasıyla arzularsınız. Günü birlik geziler, şehir dışında bir eviniz varsa, aileyle bir araya gelmek, daha önceden gittiğiniz bir yere yolculuk, dinlenmek isteyebilirsiniz.  Çevrenizdeki insanlar genelde bildiğiniz tanıdığınız kişilerdir. Yabancı kişilerle yakınlık kurmadan önce epey düşünürsünüz. İlişki anlamında eskiye ait olan anılarınız canlanır. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şanssız ya da ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğünüz kişilere yardım edebilirsiniz. Bu esnada size yardımcı olabilecek kişilerle de karşılaşabilirsiniz. Evinizde değişiklikler veya lüks eşyalara aşırı harcamalar yapmak için uygun zaman olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli rakipleriniz sayesinde gününüz bir hayli meşgul geçebilir. Özellikle öğle saatlerinden itibaren elde olmayan nedenler daha dikkat çekebilir. Planlarınızı sık sık değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Arada hoşunuza gidecek sürprizlerde olacak. Ancak hayatınızda köklü değişiklikler yapma isteğiniz oldukça güçlenecek.

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL yaşamla işinizi doğru oranda bölüştüremediğiniz için bunalabilirsiniz. Sizi düşünmeyen insanlar için kendinizi üzmeyin.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>