Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi süresince, hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyleyapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim. Merkür geri hareket döneminde her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur. Aşk evimizin yöneticisi olması sebebiyle, Merkür geri hareketi,  bizim aşkta geçmiş ve şu anki durumumuzu ideallerimiz ve hayallerimiz çerçevesinde ele alarak, öncelikle karşımızdaki kişiyi tanımaya, hemen karar vermemeye özen gösterelim. Bir ilişkide sorunlar varsa ve kısa süre önce ayrılmışsanız, şimdi tekrar bu ilişki canlanabilir. Ancak bu  durumda bir daha yaşananları gözden geçirelim ve oldu bittiye getirmeyelim. Bir bakalım duruma ve geri hareket süresince iyi gözlemde bulunarak, değişen neler var anlayalım. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Gece uykularınızı ihmal etmeyin.

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki haftalık süreç içerisinde, daha önceden başlamış olan veya eski işlerinizi yoluna sokabilir, tamamlayabilir veya bir türlü bu alanlarda girişimlerde bulunamadıysanız girişimlerde bulunabilirsiniz. Yarın başlayacak Merkür gerilemesi yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elde olmayan nedenler yüzünden bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işle ilgili tekrarlar ve sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenler yüzünden aşırı hassas olabilirsiniz. İletişimle ilgili aksaklıklara dikkat etmek gerek. Öğleden sonra zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ay... Genel anlamda iyiliği temsil ediyorsunuz. Sıkıntılar her insanın hayatında olduğu gibi sizinkinde de normal sayılır.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür maddi konularda sıkıntılar çıkarabilir. Kendinizin ve başka insanların parasal hesaplarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Parasal işlerinizde yenilikleri 12 Haziran'dan sonra yapın.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün duygularınız ile amaçlarınızın uyum içinde olacağına işaret etmekte. Zor projeler içinde boğuşanlar başka bir boyuttan yardım almış gibi rahatlık hissedersiniz. Bugün gezegensel enerjilerle çok görkemli rüyalar görmek ve sezgilerinizin size rehberlik etmesi mümkündür. Ticari kazanca yönelik işler için emeklerinizin ödülünü alacaksınız. Bugün sizin dışınızda yakınlarınızdan kaynaklanacak harcamalarınıza da dikkat edin. Sizden istenilenleri bütçenize uygun seviyede tutun. İşinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeli ve projelerinizi maddi gelirlerinizdeki artışı kimseyle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda eş yada sevgiliniz size karşı daha duyarlı ve anlayışlı davranacak, istemeden de olsa sizi kıracak davranışlar sergilediyse telafi etmek için elinden geleni yaparak sizi mutlu edecektir.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 09' 22" R
Ay
Yengeç
16° 45' 10" R
Merkür
Koç
26° 07' 57"
Venüs
Boğa
15° 54' 55"
Mars
Koç
09° 01' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 05"
Satürn
Balık
17° 33' 33"
Uranüs
Boğa
23° 02' 48"
Neptün
Balık
29° 14' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 13"
Lilith
Başak
24° 40' 51"
True Node
Koç
14° 59' 38"
Son Güncelleme : 12/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>