Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir.

Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor.

Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı.

Güven vermeye çalıştığınız bir ilişkide yeni güçlükler söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak karmaşalar yaşayabileceğiniz ve yalnız kalmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanızda çelişkiler oluşabilir ve düşüncelerinizi netleştirmeniz sizin için kolay olmayacaktır. Üzerinde çalıştığınız işleri sonuçlandırmayı ve istediğiniz neticelere ulaşmayı isteyeceksiniz. Küçük bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve girişimde bulunmaya uygun bir gün olmayacaktır. Oldukça enerjik olacaksınız ancak enerjinizi doğru olarak yönlendiremeye bilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara güven duymak konusunda zorlanacaksınız ve gizliliğe önem vereceksiniz.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi günümüz saat 01:19 Ay-Venüs arasındaki mücadeleci görünümle başlıyor.  Bu enerji finansal yaklaşım tarzımızı gözden geçirmemiz anlamında önem taşıyor. Ayrıca kendimizi yenileme, geliştirme ve kaynaklarımızı düzgün bir biçimde idare etme anlamında dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Bazen iyi niyetimiz, birilerine olan itimadımız ne yazık ki suistimal edilmemize neden olabilir. Bazen de biz, nasılsa hallederiz, altından kalkarız diyerek borçların altına gireriz. Oysaki geleceğimizi düşünmek ve garanti altına almak mecburiyetindeyiz. İşte bu görünüm, bize tekrar kendini bir gözden geçir ve nerelerde açılıyorsun, nerelerde yanlış yapmaktasın, kimlere güvenmeli kimlerden sakınmalısın tarzında bir uyarıda bulunuyor. Bu sadece para değil, duygu dünyanızla ilgili konularda da geçerlidir. Saat 02:59 Ay-Mars görünüm etkisi, maddi ve manevi konularda kafanızın karışmasına neden olabilir. İş hayatının durgunluğu, gelir miktarında düşüşler, şu anda beklemek zorunda oluşunuz bir hayli düşündürücüdür. Hani zor durumda değilsinizdir ama, böyle giderse elinizdekiyle yetinmeniz zor olabilir. Bu duruma çare bulmak istersiniz. Saat 14:49 Ay-Merkür görünümü, mali ortaklıklar, alacak-vereceklerin gözden geçirilmesini sağlıyor. Fakat pek rahat değiliz. Bazen gergin düşünebilir, elimizde olmadan tepki gösterebiliriz. Bu saatlerde tartışmalardan kaçınmak gerekir. Eğer sıkıldığımız bir mesele veya bir haber alırsak hemen sinirlenmeyelim. Şöyle bir üzerinde mantıklı şekilde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Mutlu ve keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

19 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başlangıç yapmayı planladığınız konularda titiz davranarak sistemli yapınızın getirdiği sorumluluk duygusunu içinizde taşıyorsunuz. Seçimleriniz yaparken, başkalarının fikrini almaktan hoşlanmadığınız bir gerçek. Hatalarına sahip çıkmasınız da iyi bildiğiniz için, gerçekler sizi asla korkutmuyor. Bugün, sabırlı olmayı yeğliyorsunuz.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var. Zira yanlış bir imaj oluşturabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hayat tüm hızıyla akarken gerçekte olan biteni görmek çoğu zaman çok zordur. Dolayısıyla, bazı şeylerin olup bittiğini düşünüyorsanız olayların aslında göründüğü gibi olmadığını veya olmayacağını da aklınızın bir kenarında bulundurarak hareket etmenizde fayda var. Bu ufak uyarıyı akılda tutmak, oldukça sosyal, fikir ve sevgi paylaşımlarına ya da şanslı(veya öyle görünen) karşılaşmalara açık bir günde olduğumuzu söyleyebilirim.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖFKENİN zararlı olduğunu biliyorsunuz ama asabi tavrınıza devam ediyorsunuz. Partnerinizle aranızda sorun çıkabilir.

19 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

19 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 03" R
Ay
Oğlak
14° 29' 40"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 01' 01"
Mars
Balık
29° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 50"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>