Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekecek. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırabiliyor. Önümüzdeki günlerde hassas konularda birtakım çözümsüzlükler yaşamanız olası. Bu konuda erken yorum ve yersiz müdahaleden kaçınmanız gerekecek.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşumu kendimizi kanıtlamak, insanlar üzerinde etkili olmak isteyeceğiz. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü ailemiz, yuvamızla alakalı konular üzerindeki baskıyı azaltıcı ve anlaşma zemini bulunmasında etkilidir. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, doğru ve kalıcı bilgilenmeye verilen önemin göstergesidir. Her durumu dikkatli bir şekilde analiz edersiniz. İşi şansa bırakmazsınız. Ciddi ve tutarlı olana yönelirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda da durum budur. Her şey düzgün olsun, verimli gelişsin diye elinizden geleni yaparsınız. Saat 20:06 Ay-Uranüs görünümü, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. Kimse bilmez ama o yüreğinin derinliklerinde bazı durumlara isyan etmektedir. Hatta birçok şeyi yapmak istediği halde yapamadığının farkında olduğu için gerilim duyabilir. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, hoşumuza gidecek paylaşımlarda bulunabilir, tutkulu, aşk dolu bir saat  geçirebiliriz. İfade tarzımız gayet güçlü ve otoriterdir. Değer verdiğimiz konular üzerinde gayet ciddi bir şekilde düşünebiliriz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar konusunda seçici ve titiz davranmaya çalışıyorsunuz. Bugün, kalıcı işler yapmak için önemli adımlar atacaksınız. Kendinizi yoğuntemposunun içinde bulabilirsiniz. Anigezileri gündeme gelecek ve bağımsız yönünüzü istediğiniz gibi kullanma şansınızı elde edecek, özellikle inatçı yapınızı ön plana çıkaracaksınız.

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yeni şeyler deneme veya farklı yetenekler edinme şansı sunan fırsatları doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Ufkunuzu açabilecek kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir. Maddi hedeflerinize yardımı olabilecek yatırımlar yapabilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün inanç ve felsefeleriniz konusunda daha inatçı davranabilirsiniz. Yeni konulara ilgi gösterebilirsiniz. Ticari görüşmeler sonunda sorumluluklar gündeme gelebilir. İşlerinizi büyütmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Liderlik yapmak zorunda kaldığınız konularda değişiklikler olabilir. Akşam saatlerinde tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda alacağınız kararları etkili bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Evinize yapacağınız bir harcama önem kazanabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken başkalarından etkilenmeyin.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir yürüttüğünüz yabancı kaynaklı bir işte yahut hukuki bir meselede sonuca gelinmiş olabilir.Beklentilerinizden daha farklı gelişmiş bu sonuç nedeniyle isyan duyguları taşımanız olağandır. Ancak gayrimenkul konularında girişmiş olduğunuz bir yatırım yahut evinizi ilgilendiren bir çalışma mantık dahilinde olumlu bir sonuca ulaşabilecektir. Hesaplama ve bütçeleme konusunda titiz ve duygulardan arınmış bir şekilde davranmışsanız karşınıza çıkacak sonuç lehinize ve hayrınıza olacaktır.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>