Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz. Gözden ırak olanın gönülden de ırak olmadığını görüyorsunuz. Bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağladı. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz.

Bugünün öteki günlerden pek farkı yok. Yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içindesiniz.

Ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Bunu hiç önermeyin. Beklemediğiniz can sıkıcı bir yanıt alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Bugün bütün dikkatinizi toplayıp görüşmeye öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi biraz indirimli dinliyorlar. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:56 Ay-İkizler geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Ev satış-alış, kiralama, ailenizin ihtiyaçları, kültürel aktiviteler, okumak, bilgilenmek, görmek, gezmek, keşfetmek amaçlı harcamalar olabilir. Bu biraz da kendinizi iyi hissetmek, moralinizi yükseltmek içindir. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Ev satış-alış, kiralama, ailenizin ihtiyaçları, kültürel aktiviteler, okumak, bilgilenmek, görmek, gezmek, keşfetmek amaçlı harcamalar olabilir. Nereye ne verdiğinizi ve elinizdekini nasıl değerlendireceğinizi bilirsiniz. Keyifli, huzurlu, mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

2 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta olacak. Bugün beklentilerin konusunda şanslı bir günündesin. Özellikle yeni bir ilişki arayan Boğa burcuysan mutlaka çevrende seninle ilgilenenlere açık ol. Aşk her an kapını çalabilir. Güne biraz melankolik başlasan da aile içerisindeki neşeli havadan sen de etkileneceksin. Bilgi ve tecrübelerini aktarma konusunda üstüne yok. Manevi duygulara ve aile bağlarına verdiğin önem, arkadaş seçimlerine dek yansıyacak. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, geleceğe dair önemli konuşmalar yapabilirsin. Geçmişi takmamaya çalışsan da, kendine engel olamayabilirsin. Bu durum hayatın konusunda aileni suçlamana neden olabilir. Kırıcı olmaktansa, şimdiye odaklanmalısın.

2 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınız ile ilgili geleceğe yönelik planlar yapmak size güven verecek. Yeteri kadar bağımsız ve özgür olmadığınızı düşünmek sizi yıpratabilir ve sağlıklı kararlar almanızı engelleyebilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, parasal konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Ticari zekanızı kullanmaya bakmalısınız.

2 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇOK fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alışveriş yapmak için uygun bir gün olabilir, harcamalar gündeme gelebilir. Keyif duyduğunuz konulara bakımınıza, güzelliğinize para harcayabilirsiniz. Zevkli, rafine giysiler, aksesuarlar satın alabilirsiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki yolculuğu sizin kazanç kapınızla ilgili gelişmelere ışık tutacak. Bugün mesleğinize yönelik, seminer verebilir veya mesleğinizle ilgili kendinizi geliştiren eğitimlere katılabilirsiniz. Gün içinde birden çok işi bir arada yürütme becerisini gösterirsiniz. Yeni projeleri hayata geçirmek, ekiplerle çalışmak, yeteneklerinizi ortaya koymak ve ortaklık görüşmeleri yapmak için verimli bir gün.

2 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

2 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 41" R
Ay
Terazi
11° 35' 33"
Merkür
Boğa
04° 52' 44"
Venüs
Boğa
24° 32' 07"
Mars
Koç
14° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 17"
Satürn
Balık
18° 02' 41"
Uranüs
Boğa
23° 27' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 41"
Lilith
Başak
25° 27' 28"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>