Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz. Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş, adeta ödün verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak tanımlanması, sizi de yanıltıyor.

Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız gereken bir sorunda size davetiye çıkartılmaya çalışılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay fikirlerinizi, plan ve projeleriniz başkalarına kabul ettirme arzunuzu gösteriyor. Bunda başarılı olabilirsiniz. Ancak sabırlı olmak gerekir. Daha önce konuşulmuş veya üzerinde düşünülüp karar verilmiş işler yürürlüğe konabilir. İki hafta önceki Yeniayda adım atılan her iş, bugün olgunlaşır ve sonuca ulaşır. Sahip olduğumuz değerleri, alıştığımız düzeni, yakınlarımızla ilişkimizi öne çıkartan Dolunay, kendi içindeki hassasiyeti ve baskısı ile yorucu olsa da, büyümemiz için şarttır. Hangi yolun bizim için doğru veya yanlış olduğunu böyle bir zamanda fark ederiz. Hedef bilinciyle hareket ederiz. Olan biteni idealist bir bakış açısıyla ele alırız. Bizi dış dünyaya çağıran ve her konuda kendini göster diyen sese kulak vermeliyiz. Evet alıştığımız düzen, çevre, yakınlarımız kıymetli. Ancak gelişmek için farklı ortamlarda, farklı insanlarla bağlantı kurmamız gerekiyor. Bu kolay mı, elbet zor ancak imkansız değil. Başarabilirsiniz. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin ya da kardeşlerinin senden bir şeyler sakladığı fikrine kapılabilirsin. Özel konuları ertelemek zorundasın.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya ve iletişim, hayatınızda ön plana çıkartacağınız konular haline bürünecek. İletişimin güçlü aktığı bu gün genelinde özel tanışmalar gündeme damgasını vurabilir. Dikkat diyoruz.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda alacağınız kararlar var. Tamamlanması gereken konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınıza yenik düşmeyin.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşiyor ve bu dolunay yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, komşularınızla ve akrabalarınızla ilgili konuları gündeme getirebilir ve bu alanda daha önce farkında olmadığınız durumların farkına varmanızı sağlayabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminize çok dikkat etmeli, düşüncelerinizi kontrol etmelisiniz. Yakın çevrenizin hayatındaki olaylar sizin için de önem kazanabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay aile ile kendi isteklerinizi gerçekleştirmek anlamında size bir denge kurduracak. Kişisel harcamalarınızla birlikte diğer aile fertlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduracaksınız. Hatta kardeşinizle yeni yıl için farklı planlar yapabilir, aranızda bambaşka bir sinerji oluşturursunuz. Tecrübelerinizi eyleme dökmek zamanı.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzaklarda bulunan yakınlarınızla aranızdaki ilişkileri yoğunlaştıracak haberler alacaksınız. Duygularınız güçlü olmakla birlikte içinizdeki değişen duyguların ne olduğunu çözemeyebilirsiniz. Aslında büyük bir potansiyel hissedeceksiniz. İçinizdeki enerjiye rağmen kontrollü davranabilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 08" R
Ay
Aslan
26° 34' 20"
Merkür
Koç
29° 52' 31"
Venüs
Boğa
19° 51' 47"
Mars
Koç
11° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 31"
Satürn
Balık
17° 47' 22"
Uranüs
Boğa
23° 13' 59"
Neptün
Balık
29° 19' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 13"
Lilith
Başak
25° 02' 12"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>