Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz ve ürkek davranıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda olabildiğince verimli olacağınız fırsat ve imkanlar söz konusu. İş görüşmelerinizde gizliliğe önem vermeli ve tamamlayıp uygulamaya geçinceye kadar kimseye bişeyden bahsetmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal dengeleri sağlamakta zorlanabilir, Eş yada sevgilinizin size olan tutumundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Size karşı saldırgan ve kırıcı bir tutum sergileyebilir. Ne sessiz kalıp sizi kırmasına izin verin nede tartışmayı alevlendirecek davranışlar sergileyin. Dengeyi sağladığınız takdirde sorunlar aşılacaktır….

20 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:56-12:24 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkinizi ilgilendiren konularda anlayışlı olmak gerekir. Yapmaktan pek zevk almadığınız işler  boşluk saatlerinin olumlu şekilde değerlendirilmesinde etkilidir. Yeni bir başlangıç anlamı taşıyan her ne olursa  olsun, start verilmemelidir. Beklemede kalınması yararlıdır. Ayrıca bu zaman diliminde, halledilmesi şu an için zor olan sorunlar veya mevzular üzerinde düşünmek, düzeltmeye çalışmak fazladan efor sarfetmenize neden olabilir. Saat 12:24 Ay-Akrep burcunda seyrine başladığında, tutkularınız oldukça yoğundur. İlişkinizde, yaşantınızda,  düşüncelerinizde yaptırımdan yanasınızdır. Etrafınızdaki insanları kendi tarafınıza çekmek istersiniz.  Hangi konularda karşınızdaki kişiyi etkileyeceğinizi veya tesirli olacağınızı rahatlıkla tahmin edebilirsiniz. Saat 16:22 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığımızla ilgilenmek, ilişkilerimize dikkat etmek, evimiz, ailemizle alakadar olmak yönünde olumludur. Aile içindeki sevgi alışverişinin akşam saatlerinde bir hayli etkili olmasını sağlayan bu enerji, hayatın her şeye rağmen güzel olduğunu hissetmemizi sağlıyor. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün finansal konulardabirlikleri, ortaklıklar, yurt dışı ile ilgilive eğitim hayatınızda yaşanacak gelişmeler meslek hayatınızda çığır açmanızı sağlayacak. Gücünüzün farkına varın ve size güç katanlarla ortak kararlar alarak istikrara doğru yürüyün. Özel yaşamınızda ise griler yerini kırmızının coşkusuna bırakıyor.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler. Tepkilerinizi kontrol etmeli ve zarif doğanıza uygun davranmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Çözülmesi zor olan konularda çözüm üretmeye ya da sorunları daha net analiz etmeye yatkın olacağımız bir gündeyiz(özellikle öğle sonrası saatlerde). Sezgilerimiz güçlü ve içsel bilgiler ön planda. Eğitim, sözleşme, hukuk, ticaret, anlaşma, turizm, dua, ibadet, yabancılarla bağlantılı işler konusunda olumlu ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma temponuz yüksek olabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi daha çok etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Gün içinde uğraştıran koşullar söz konu. Akşama doğru daha hareketli bir gündeminiz olabilir. Hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ortak kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Olmadık konularda inatlaşmak ikinizi de üzmekten başka bir işe yaramıyor.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

20 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlükkoşuşturmalarınız gözünüzde büyüyebilir. Bugünün işini yarına bırakmamaya çalışmalısınız. Öğleden sonra ortaklaşa planlar yapma ve sosyal yerlerde bulunma isteğiniz yüksek olabilir

20 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın bilinmeyen kısımlarına karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Partnerinizle duygusal kontaklar kurmak bugün biraz daha zor olabilir. Partnerinize karşı sorumluluklarınız bugün biraz ağır gelebilir size.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

20 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>