Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük duygular beslediğiniz birine duyduğunuz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var.

Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız.

Bugünlerde beklemediğiniz bir konuda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Bu tepkilere kulak vermeli ve yapacaklarınızdan sizinle birlikte etkilenecek kişileri de umursamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri planladığınız olayları gerçekleştirmek için çeşitli fırsatlarınız olacaktır. Acelecilik eğilimizin fazlasıyla ortaya çıkması karşınıza çıkacak bazı fırsatları değerlendirememenize yol açabilecektir. Karşılaşabileceğiniz küçük yenilikler sizi heyecanlandırabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Küçük gerilimler yaşayabilirsiniz ve bu durum sizi rahatsız edecektir. Girişimlerinizde esnek ve sakin olmaya çalışmalısınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:28 Ay-Oğlak burcu geçişiyle Pazar günümüz başlayacak. Etrafınızdaki insanlarla bugün iletişimde bulunurken, öncelikle sorumluluk dolu konuşmalarınız ardından da özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. Gerçeklerin çizdiği yoldan giderek, düş kırıklığı veya sıkıntı yaşadığınız her olayı güce dönüştürebilirsiniz. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bu süreç çalışma hayatınız, sağlık, eviniz ve ailenizle ilgili konularda kendinizi dış dünyada ifade edebilmeniz yönünde olumludur. Hayatınızı garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Attığınız adımın ve vereceğiniz kararların sağlam olmasına dikkat edersiniz. Doğum gününüzü şimdiden kutluyorum. Nice mutlu 365 günlere. Saat 16:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, olumlu, huzur verici olan duygulara, düşüncelere işarettir. Saat 20:40 itibariyle Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum dostluklarımızı, ilişkimizi, umutlarımızı veya umutsuzluklarımızı, insanlara bakış açımızı, sosyal yaşamdaki zorluk ve kolaylıklarımızı, yeteneklerimizi veya başarısızlıklarımızı, hedeflerimizi veya tembelliklerimizi tümüyle gözden geçirmemizi, gerçekçi olmamızı söylüyor. Nasıl bir yol, bir amaç belirlemek lazım. Daha başarılı olmak için neler yapmak gerekiyor. Biz mi ağırdan alıyoruz işleri, yoksa geçtiğimiz süreç mi yoruyor bizi. İşte bütün bunları ele alalım. Hayatla ve kendimizle yüzleşelim, hesaplaşalım. Not: Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek öncü kare görünüm, gelişim ve büyümenin işaretçileridir. Uranüs beklenmedik bir takım problemler yaratsa da, Pluto size büyük bir kuvvet ve dayanıklılık sunarak destek verir. Hani büyüklerimiz der ki,  bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır ve hiçbir şey nedensiz ve tesadüf değildir diye. Aynen öyle. İnsan hayatında kış da olacak, yaz da olacak. Önemli olan Güneşin her sabah bizim için yeniden doğduğunu unutmadan korkularımızın esiri olmak yerine, neler yaparsak enerjimizi doğru yönlendiririz bunun üzerinde durmaktır. Bilgilenin, araştırın, kendinizi garanti altına alacak işlere yönelin. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda hayallerinizi mantıklı bir şekilde irdelemeniz gerektiğini siz de biliyor fakat bugün, aşırıya kaçan kıskançlık duygularınızı bastırmayı beceremiyorsunuz. Oto kontrol sistemlerinizi yeniden gözden geçirmek zorundasınız. Sahiplenme duygunuzu abarttığınız zaman, önlemeyen hatalara da neden olabiliyorsunuz.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir. Bu durumda sakinliğinizi koruyarak hareket etmenizde fayda var. Yakında bugünlerde olan biten şeylerin bir nedeni olduğunu anlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖRÜŞLERİNİZİ paylaşmak niyetinde değilsiniz. Duygularınızı saklama gereği duyuyorsunuz ancak dostlarınızı uzaklaştırmayın.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir birlikteliğiniz varsa, bunu evliliğe götürme kararı alabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu kararı aldığınız zaman ise, ailenize bunu açıklarken, onların çeşitli endişeleri size de bulaşabilir. Çocuk yetiştirmenin zorluğu, maddi durum, geçim sıkıntısı gibi nedenlerden ötürü evhamlanabilir, sizi de sıkıntıya sokabilirler. ASTROLOJİK döngüler, sizin de benzeri korku veya kuşkulara kapılmanız için neden olmadığını gösteriyor. Bu sebepten, onların söylediklerinden etkilenmeyin. Ancak onları, susmaları için terslemeyin de. Eğer zaten devam etmekte olan bir evliliğiniz varsa, bu durumda da, mutluluğunuzu bir çocuk ile artırmayı düşünebilirsiniz...

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>