Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz gevşeyip daha ılımlı bakabileceğiniz bir gelişime karşı için, için savaş veriyorsunuz. Gelişimin içindeki kişilerle ilgili yapacağınız yeni değerlendirmeler, sizi karmaşadan kurtarabilir. Bir konu hakkında belirlediğiniz hedeflere daha yakınlaşmak isteyeceksiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-burcunuzda ilerleyecek. Kendimizi garanti altına almak isteyeceğiz. Planlamalarda bulunabiliriz. Maddi güvencemiz üzerinde dururuz. Sahip olduklarımız kadar, olmayı düşündüklerimizi de önemseriz. Güven duyduğumuz insanlara yöneliriz. Huzurlu bir ortam ve sürekliliği olan işleri, ilişkileri kıymetli buluruz. Sağlıklı görünmeyi, kendimize dikkat etmeyi, toplumsal ilişkilerimizde güven ve saygınlık uyandırmayı başarırız. Biraz kilo almaya meyilli olabiliriz. Kendi bildiklerimizi kabul ettirmekten hoşlanırız. Ne kadar zor durumda olursak olalım, iyi durumda olduğumuz görüntüsü veririz. Çözümden yanayızdır. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleştirmek istediğin seyahat fırsatları önüne gelebilir. Başkalarının sırlarıyla ilgili pot kırabilirsin.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ciddi görüşmeler yapacağınız, geleceğe dair bir yol haritası belirleyeceğiniz, hedeflerinizi ve tam olarak ne istediğinizi karşı tarafa rahatlıkla aktaracağınız hareketli bir gün olacaktır. Karşı taraftan da bu anlamda anlaşılmayı bekleyecek ve artık yaşamınızda olumlu şeyler görmek için harekete geçmek isteyeceksiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinize yön kazandırabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu Kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın konuşmaları canınızı sıksa da anlayışlı davranmayı deneyin. Sizi gerçekten seven insanlar zarar görmenizi istemezler bunu eleştiri olarak algılamayıp onlarında fikirlerine önem vererek hareket edin. Bu dönemde sakinlik sabır dengelerini sağlayabilmeniz için anahtarınızdır.

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olabilir. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca sizin parlama zamanınız bugün başlıyor. Hayattan keyif almak için pek çok nedeniniz olacak. Konserlere gitmek, sanat faaliyetlerine katılmak için pek çok davet alırsınız.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir birlikteliğiniz varsa, bunu evliliğe götürme kararı alabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Bu kararı aldığınız zaman ise, ailenize bunu açıklarken, onların çeşitli endişeleri size de bulaşabilir. Çocuk yetiştirmenin zorluğu, maddi durum, geçim sıkıntısı gibi nedenlerden ötürü evhamlanabilir, sizi de sıkıntıya sokabilirler. ASTROLOJİK döngüler, sizin de benzeri korku veya kuşkulara kapılmanız için neden olmadığını gösteriyor. Bu sebepten, onların söylediklerinden etkilenmeyin. Ancak onları, susmaları için terslemeyin de. Eğer zaten devam etmekte olan bir evliliğiniz varsa, bu durumda da, mutluluğunuzu bir çocuk ile artırmayı düşünebilirsiniz...

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>