Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin etkin, bağımsız kişiliğinin sizi savunduğunuz kadar hoşnut ettiğinden emin değil gibisiniz. Arada bir karşılaştığınız bazı çözümsüzlükleriniz karşısında aradığınız yanıtlar var.

Bugünlerdeki rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılarınızın temelinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ön planda. Ama işe bağlılıkla desteklenmesi gerekiyor.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık, bazı önlemlerde gecikmemeniz gerekiyor. Sonradan aklınıza gelen ödemelerinizin kötü sürprizler olarak ortaya çıkmasını artık engellemelisiniz.

Kendinize duyduğunuz güven, bazı özel durumlarda, almaya çalıştığınız sonuçları güçleştiriyor. Özgüveninizi aşırılıklardan korumanız birtakım becerilerinizi daha da netleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:26 Ay-Koç burcu geçişi, kendinizi her konuda güçlü hissemte arzunuzdur. Buna ihtiyacınız vardır. Dışarının baskısı altında bunalırsınız. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak, enerjinizi doğru şekilde yönlendirecek aktivitelere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Saat 12:59 Jüpiter-Pluto görünümü, ilişki-iş ortaklığında olumlu yönde bir değişim ve dönüşümün işaretçisidir. Problemleri pozitif bir açıdan yorumlayarak, uygun çözüm yolu bulmanızı sağlayıcıdır. İş, eğitim, ilişki anlamında bakış açınızı yenileştiren, olgunlukla gerçekleri görmenizi sağlayan bir içsel dürtüdür. Fırsatlar çıkartır, olanaklar sunar. Bir evlilik kararının, uzun seyirli bir ilişkinin, verimli birortaklığının kurulmasında, karşılıklı çıkarların korunup kollanmasında önemli bir zamandır. Öyle gelişmeler yaşanır ki, kendinizi bir ilişkide nereye koyduğunuzu, ne istediğinizi bilerek hareket ederiniz. Bir basamak atlanışı, bir yolun ayrımı, bir şeyin farklı bir form haline getirilişi diyebiliriz. Saat 15:12 Ay-Merkür kavuşumu, aşk hayatınızla ilgili konuları tekrar bir gözden geçirme anlamında önem taşır. Biraz sinirli tepkilerde bulunmanız mümkündür. Oysaki sakince konuşulsa problemler bir şekilde düzene konulabilir. Saat 20:27 Mars-Neptün görünümü, dışarıda güçlü duruşun, hedefinize odaklı bir şekilde insanlarla temas etmenin, olumlu yönlerinizi göstermenin, kabul ettirmenin ve bundan hoşnut olmanın işaretçisidir. Saat 23:00 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir şeylere kızarız, içerleriz ancak duygularımızı belli etmemeye çalışırız. Bu kolay değildir. Hani içi seni yakar, dışı beni derler ya, aynen böyle bir ruh hali üstümüzde hakimdir. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arkadaşından sana olan sözünü yerine getirmesini isteyebilirsin. Çevrenle iletişiminde artış olabilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekâr olan boğalar geleneksel tanışma yöntemleri ile uzun soluklu bir ilişkinin ilk sinyallerini alabilirler. İlişkisi devam eden boğalar ise bağlayıcılığını artıran ve devamlılık sağlayan kararları ortaklaşa alabilirler. Bugün ilişkiler bazında oldukça ciddi kararların alınabileceği bir gündür.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde hem bitişler hem de başlangıçlar dikkat çekiyor. Bugün sizi endişelendirebilecek konulara takılmamalısınız. Eskilerle ilgili işler de gündeme gelebilir.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzünün sizlere mesajı ‘'Büyük Düşünün'' Hedeflerinizi arzu ve isteklerinizi yüksek tutun ve kendinize yeteneklerinize her şeyden önemlisi inancınızın kuvvetine güvenin ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için ruhunuzda var olan iletişim gücünüzü sonuna kadar kullanın. Kararlarınızın duygularınızın netleşeceği çözüm odaklı hareket edip her anlamda kazançlı çıkabileceğiniz günlerdesiniz. Bugün özel yaşamınızda da sessizliğiniz birlikte olduğunuz insan tarafından alt etmiş olmanın galibiyeti gibi değerlendirilirken siz de onun gerçek yüzünü görmüş olmanın verdiği cesaretle ilişkiye son noktayı koymak için düşüncelere dalabilirsiniz. Suskunluğunuz gelecek olan büyük fırtınanın habercisidir aslında…

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşından sana olan borcu ya da sözü yerine getirmesini isteyebilirsin. Çevrenle olan ilişkilerinde ve iletişiminde artış olabilir. Bu durum, sosyal yönünü tatmin ederek sana büyük keyif verebilir. Yanı başında gerçekleşen inanılmaz olaylar karşında büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin. Çalışan bir Boğa burcuysan, ek gelir sağlayacağın bir teklif alabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevdiğin kişinin bazı aile bireyleri ile tanışabilirsin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki kararlarınızda destekleneceksiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız yardımlarla gelecek planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostunuzu düşmanınızı ayırd edebileceğiniz olaylarla karşılaşmanız mümkün. Ancak, duygularınızı denetim altına almalı, olabilecek istekler içinde bulunmalısınız. Enerjinizi yapıcı yönde, kararlı bir biçimde kullanmayı başaracak olursanız, planlarınızı gerçekleştirmeniz mümkün olabilecek.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 54"
Ay
Kova
20° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 41' 04"
Venüs
Boğa
03° 12' 27"
Mars
Koç
01° 06' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 33"
Satürn
Balık
16° 43' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 34"
Lilith
Başak
23° 32' 12"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>