Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle kısa ayrılıkları sık yaşadığınız halde, her seferinde ilk kez ayrılıyor duygusunu yaşıyorsunuz. Bu ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor. Aşkınızın canlı kalmasını sağlıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın şimdi ne kadar gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Çevrenizde bu konuda sizi uyaracak birileri de yok.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Yoksa planladığınız tatili yapamayabilirsiniz. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünüyorsunuz. Zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuz var, onu uğurlayacaksınız. Bu size aylar gibi gelecek kısa bir ayrılık. Yolcunuz da hayatınızda çok özel yeri olan biri.

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşumu, burcunuz ile olumlu bir görünüm yaptığı için gayet olumludur. Ev-aile-duygusal olarak kendinizi güvende hissetmenizde yardımcıdır. Kararlarınızı düzgün bir şekilde verebilmenizi sağlar. Paranızı, kişisel bakımınız veya önemli gördüğünüz işleri halletmek için doğru şekilde değerlendirmenizi sağlar. Ayrıca aşk hayatınız, çocuk veya önemli meseleleri gayet akıllıca planlamanızda, çözümlemenizde destek olur. Yeteneklerinizi değerlendirmenizde ışığınız olur. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasında uzun süre boşlukta ilerleyecek Ay, önemli işlerin ertelenmesi anlamına gelse de, parasal konularda yaratıcı düşünmenizi sağlayabilir. Ancak malum ödemeler, gecikmeli borçlar veya alacakların tahsili gibi konularda belirsizlik nedeniyle kafanız karışabilir. Belki böyle bir durumda başkası olsa hiç dert etmez hatta rahat bile davranabilir. Fakat Boğa gibi her şeyi sağlam bir çerçevede değerlendirmek isteyen burç mensubunun içi pek rahat etmez. Bu nedenle her şeyi kontrol etmek ve güvende olmak istersiniz. Bu saatlerde benim önerim dışa karşı zayıf tarafınızı göstermemeniz, eğer bir şey sizi rahatsız ediyorsa bununla nasıl baş edilir diyerek sakin bir biçimde çözüm bulmaya çalışmanızdır. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailenle ilgili özel toplantılara katılabilirsin. Bazı değerlerin ön plana çıkmasıyla, sosyal yaşamında farklı kararlar alacaksın. Özellikle aile içinde küs olduğun bir yakının ile yan yana gelmen güzel olaylara vesile olabilir. Kendini geliştirmek istediğin her konuya olumlu yaklaşıyorsun. Hayata, seninle aynı pencereden bakabilen kişilerle bir araya gelebilirsin. Yurtdışı bağlantılı işlerin detaylarına yoğunlaşırken fevri tavırlardan sakınmalısın. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, finansal bazı sıkıntılardan dolayı banka kredilerine yönelebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle ters düşebileceğin konular gündeme gelebilir. Takınacağın inatçı tavrınla, anlaşmakta zorlanabilirsin.

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki kişinin eksik yönlerini görmeniz ve bunu büyütmeden karşı tarafa aktarmanız sizi ilişkinizde daha güçlü bir aktör yapabilir. Özel yaşamla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Olaylara ve sorumluluklara daha esnek yaklaşmaya bakın. Maddi konularınızı, bütçenizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Ailenizle ilgili konular da gündeminizi meşgul edebilir. Eski defterler açılabilir.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünleri her ne kadar çalışarak geçirmiş olsanız da bir o kadar da harcama yapıyorsunuz. Paranızın yetmediği hissine kapılabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür Güneş kavuşumu aşk, çocuklar ve yaratıcılık alanlarında yenilenmeleri getiriyor. Gruplar içinde farklı ve becerikli yanlarınızın ortaya çıkacağı enerjisi yüksek bir gün.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati sizin hedeflerinize ulaşmak için kararlı olmanıza destek verir. Toplum önünde başarılı projelerinizin hazırlığına bugün başlayabilirsiniz. Teknolojik her türlü destekten yararlanabilirsiniz. Kararlı tavırlı kişilerlebirliğine girebilir, fütüristik projelerlehayatınızı canlandırabilirsiniz. İnatçı ve dik başlı tavırlardan kaçınırsanız hayatın akışı size olumlu yansıyacaktır.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 03" R
Ay
Oğlak
03° 46' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 12"
Venüs
Koç
29° 01' 25"
Mars
Balık
28° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 00"
Satürn
Balık
16° 25' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 21"
Neptün
Balık
28° 51' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 05"
Lilith
Başak
23° 09' 35"
True Node
Koç
15° 24' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>