Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu size yakıştıramayanlar var. Oysa onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

En yakınınızdaki kişi sizin yükselmenizin önündeki en büyük engel. Size kendinizi kanıtlayacak fırsatı bir türlü vermiyor. Bunu kötü niyetle yaptığı söylenemez ama sizin kariyeriniz için kafa yormuyor.

Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcama kapıları çıkardı. Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Ama kısa vadede bunu gerçekleştirebilmeniz zor.

Bugünlerde kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor. Huzurunuzu bozacak ortamlardan uzak durun

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı çevreleyen kişilerle hiçbir sorununuz yok. Sizin sorununuz daha uzağınızdaki kişilerle. Yaşamınızı ve seçimlerinizi eleştirdiklerini biliyorsunuz. Yakın çevreniz sizin yanlış bir şey yapmadığınızın farkında ve sizi destekliyorlar. Siz zaman zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, zaman zaman çok etkileniyorsunuz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:43 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Durgun sular derinden akar mantığı içinde hareket ettiğiniz için, yavaş ama emin adımlarla ilerlemekten yana olabilirsiniz. Sosyal faaliyetleriniz ve sosyal kimliğiniz konusunda hassas davranabilirsiniz. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. İnandığınız konular veya güvendiğiniz insanlarla ilgili fikirlerinizde kararlılık sağladığı gibi, rüyalarınızı gerçekleştirme yolunda moral kazandırıcıdır. Saat 14:54 Ay-Satürn görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Ailendeki insanlarla geleceğine ve beklentilerine dair konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Bugün onlarla yapacağın konuşmalarda kararlı bir tavır sergilemen, sana maddi anlamda yardımcı olmalarını sağlayabilir. Yanihayatın, kariyerin, finansal dengeler ve çevrendeki baskın karakterli insanlarla ilişkilerin ön plana çıkıyor. Hayatın konusunda çok önemli atılımlarda bulunacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, ona duyduğun özlem artabilir. Hatta pişmanlık duyabilir, ayrılık kararının hata olduğunu düşünebilirsin. Hayatına yeni bir düzen verme isteğin artacak. Özellikle kendine daha çok odaklanmak isteyeceksin. Bunun etkisiyle spora ya da sanatsal bir kursa yazılabilirsin.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili görüşmelerde insanların yaklaşımlarına veya fikirlerine bir anlam veremeyebilirsiniz. Bu yaklaşımlara karşılık sizin de ağzınızdan beklenmedik bazı sözler çıkabilir, dikkat.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dayanılmaz bir güce sahip gibi görüp insanları hafife alıyorsunuz. Kırıcı görünebilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın özüyle meşgul Boğalar, bugün huzur önemli. Bir süredir duygusal iniş çıkışlarla fikirlerinizi ertelediniz. Bugün yaratım ve uygulama için gerekli fırsatlar söz konusu.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Geleceğe yönelik isteklerinizin peşinden gidebilir, çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz. Parasal konularda meydana gelen gelişmeler beklediğiniz gibi olacak. Uzaklarda bulunan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>