Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde tekdüze geçen günler var. Canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak. Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir

Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir. Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora sokmuş görünüyor. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki durağanlığa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir. Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, yakın çevrenizle olan iletişiminizde hassas ve korumaya yönelik tavırlarınız ön plandadır. Dışarıdaki dünyada ne olursa olsun, sizin sınırlarınız içinde olan herkes ve her şey kontrolünüz altında olmalıdır. Yakın çevrenizi oluşturan her insan ve her gelişmeye onca koşuşturmanızın arasında bile kulak kabartabilir, eğer sizi direkt olarak ilgilendiren bir mesele varsa hemen müdahalede bulunabilirsiniz. Tabii ki bu müdahale sert ve çözümsüzlük içermez sadece sınırlarınızın ihlal edilmesine karşı tavır almanıza neden olur. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşırken kendinize ait mahremiyet içeren mevzuları saklamak gereği duyabilirsiniz. Ayrıca size verilecek sırları da aynı hassasiyet içinde korumaya özen gösterebilirsiniz. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı güven duyduğumuz kişilerle konuşmanın, bağlantı kurmanın göstergesidir. İnandığımız bir yoldan gideriz. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için planlar yapabiliriz. İşlerimizi ciddiyetle yaparız. Önümüze çıkan engellerin bizi yıldırmasına izin vermeyiz. Ayakta durmayı, kendimize güvenmeyi biliriz. Hayatın ciddiyetinin farkındayız. Ailemizi, yakınlarımızı önemsediğimiz gibi, bize faydası dokunabilecek kişilerle de ilişkimizi güçlü tutmaya çalışırız. İşte böyle düşünürsek, bu görünüm gayet akıllıca ilerlememizi sağlar. Saat 19:45 Ay-Neptün görünümü, yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda şefkat ve sevgi duygularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine zaman ayırmak isteyeceksin. Ummadığın insanların senden bahsettiğini duyup şaşırabilirsin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde size yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilir onlardan alacağız fikirlerle yeni bir yön değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli değişimler ve haberler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda ise iletişimin kuvvetleneceği ve adım attığınız durumlardan misliyle karşılık görebileceğiniz şanslı bir gün olacağa benziyor. Fırsatları değerlendirin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara kol kanat germek gibi etkiler içinde olabilirsiniz. Düşünceleriniz karışık olsa da eğlenceli bir gün geçireceksiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda kardeşinizle ev için alışverişe gidip keyifli bir yemek sohbeti yapabilirsiniz. Mutfak atölyelerine katılmak sizin için rahatlatıcı olacaktır.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki, yakın ilişki kurduğunuz kişilerin görüş ve düşünceleri, sizinkilerden daha önemliymiş gibi düşünebilirsiniz. Buna izin vermeyin ve kendi planlarınızı başkalarının şekillendirmesini veya değiştirmesini engelleyin.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>