Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sizin açınızdan heyecanlı bir döneme giriyor. Sevgilinizi şaşırtmak isteyeceksiniz. Bu yüzden bugün sevgilinize bir süre önce hazırladığınız sürprizinizi yapabilirsiniz.

İş ortamınızda aranızda anlaşmazlık çıkan birisiyle konuşmak ve karşılaşmak istemiyorsunuz ama bu kaçınılmaz. Siz sadece işinize konsantre olun, bunun dışındaki etkenleri fazla önemsememeye çalışın.

Para konularında bazı kararlar almak üzeresiniz. Yeni borçlara girmeden önce eskilerini kapatmaya bakın. Aksi takdirde üzerinizdeki baskı sona ermeyecek.

Davranışlarınız bugün pek hoşa gitmeyebilir. Bugünü aileyle ya da çok samimi bir arkadaşınızla geçirmek sizin için hayırlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır bir araya gelmediğiniz bir arkadaşınızı bugün yemeğe çıkarın. Size özel hayatınızla ilgili çok faydalı nasihatler verecek ve bu kişiyle dertleşmek size ilaç gibi gelecek. Ailede bazı iletişim kopuklukları yaşanabilir; yanlış anlamalardan dolayı ufak bir sürtüşme doğabilir. Konu aslında son derece önemsiz olmasına rağmen tartışmaya engel olamayacaksınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:45-14:49 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bir probleminizden kurtulmak, aksamaların önüne geçmenin yolu, sakin olmak, iç sesinize kulak vererek ilerlemekte yarar var. Yapacaklarınızı kafanızın içinde düzene koymanız ve o düzen içinde yerine getirmeniz gayet faydalıdır. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 14:49 itibariyle, Balık burcunda ilerleyecek Ay, hem duygularımızı hem bakış açımızı pozitif yönde destekliyor. Toplum içindeki yerimiz, ailemizle olan irtibatımız, büyüklerimizle olan sevgi alışverişimiz, inancımız güçleniyor. Değerlerimizin hayatımızdaki yerini, onlara olan sevgi ve saygımızı bu görünümün yüceliği sayesinde yükseliyor. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacım var. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, sizin gibi sabit bir burç olan Kova'da geri gidiyor.. Mesleki konularda yaratıcılığınızı özgürce ifade edebileceğiniz işleri tercih etmenize rağmen, bugün duygusal davranarak, kendi kendinize sorun yaratabilirsiniz. Karar vereceğiniz zaman, bireysel davranmanın avantajlarını farkındasınız. Çevresel faktörlerin etkilerini unutmamalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir. Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir. Bilgi ve tecrübenizi arttırmaya yarayacak şeylere ağırlık vermelisiniz. Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Duygusal hayatınız anlam kazanacak ve pırıltılı bir güne gireceksiniz. Bugün aşk size bol bol şans sağlıyor. Her şey yoluna girdi ama zorlandınız. PARA: Birilerini mutlu etmek için tuhaf harcamalar yaparak bütçe sarsıntısı yaşayacaksınız. Sorumlu olduğunuz bir işiniz ve aileniz var bunu unutmayın. SAĞLIK: Sağlığınızın iyi olduğunu düşünerek koşu yapmaya kalkışmayın. Akciğerleriniz için geçmiş dönemde doktorunuzun sözlerini hatırlayın.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın ilişkileriniz ve özel yaşamınızda problem olan konular daha fazla göz önüne gelerek, sizi yakın ilişkilerinizde bir sınıra getirebilir ve yeni kararlar almanıza yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde ise özel hayatınızda anlaşmaya daha kolay varabileceğiniz, görüşmeler açısından olumlu bir zamanda olacaksınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı ailevi meseler, zamanınızın büyük bölümünü evle ilgili konulara ayırmanıza neden olacaktır. Yine de zamanınızı ailenize ayırmak sizin seçiminiz de olabilir ve sorunları çözmek değil, sadece birlikte olmak amacı güdebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>