Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız.

İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Geçmiş tecrübelerinizi anımsayın. Özellikle şu sıralar her zamankinden fazla istekli olmanız gereken duygusal konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine size zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumunda görünüyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, maddi ve manevi anlamda zenginleşmek, gelişmek, büyümek ve bu sayede rahat etmek arzumuzu belirgin hale getiriyor. Bu enerji gezmeyi, görmeyi, tanımayı,ve özel ilişkilerimizde önemsememizi sağlayacak. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu finansal yönde daha ciddi düşünmemizi sağlayıcıdır. Öyle çok fazla rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Maddi ve manevi konularda kafanızın karışmasına neden olabilir. İş hayatının durgunluğu, gelir miktarında düşüş, şu anda beklemek zorunda oluşunuz bir hayli düşündürücüdür. Hani zor durumda değilsinizdir ama böyle giderse elinizdekiyle yetinmeniz zor olabilir. Bu duruma çare bulmak istersiniz. Ancak boşluk etkisi altında sakin olmakta yarar var. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizin işaretçisidir. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymalı fakat iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Kısa sürede yapmanız geren çok şey olacak.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konular veya yapılacak sözleşmeler ön planda. Maddi başlıklı konular sonunda neticeye bağlanabilir ya da bağlanacağı tarih belli olabilir. Üç haftadır geri harekette olan ve doğru harekete geçen Merkür artık işlerinizin biraz daha rahat ilerleyeceğine işaret ediyor. Ancak Mars'ın hala geri harekette olması nedeniyle imzalar atmak veya belli konuları duyurmak için Haziran sonuna kadar beklemenizde fayda var. 27 Mayıs sonrasında geçmişle bağlantılı ilişkiler gündeme gelebilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek olun.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa para harcamaları- nızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Hayata biraz güvenle bakmanın tam zamanı! Artık ufak tefek şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızın eğitim hayatıyla ilgili yeni fikirlere ve projelere yatkın bir tutumda olmak istiyorsunuz.Ancak maddi açıdan yetersiz olduğunuzu da düşünebilirsiniz. Dolayısıyla onlara donanımlı bir gelecek vaat etmek için hevesli ve doğru kararları veriyor olma karşısında, maddi yetersizliklere de sahip olmak yüzünden bocalama durumunda kalabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 32' 10" R
Ay
Boğa
10° 32' 55" R
Merkür
Koç
21° 28' 25"
Venüs
Boğa
10° 01' 59"
Mars
Koç
05° 22' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 33"
Satürn
Balık
17° 11' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 09"
Neptün
Balık
29° 07' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 54"
Lilith
Başak
24° 09' 04"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>