Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz gerginliğinizden etkilenmiyor. Son derece sağduyulu ve esnek bir sevgiliniz var. Seviliyorsunuz. Size de bu ilişkide daha soğukkanlı olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Çünkü onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Ama bu arada birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için fazla zorluyorsunuz.

Kendinizi çok sıkmanıza gerek yok. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice sıkan ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak.

Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi şu günlerde her zamankinden çok önemsemeniz, elinizden geldiğince ön planda tutmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz rahatsınız. Zamanla yarışmanıza gerek yok. Bu çılgınca koşuşturmalarınızın etrafınızda espri konusu yapılmasına boş yere kızıyorsunuz. Dostlarınız sadece sizin sağlığınızı düşünüyor. Hayatı bu kadar gergin yaşamanız hiç gerekmiyor. Sağlığınızla ilgili birtakım endişeleriniz bu panikçi yaşam tarzınızdan kaynaklanıyor olabilir.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız saat 07:00 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay etkisinde başlıyor. Para gündem maddeniz olarak dikkat çekiyor. Alışverişlerinizde pazarlık yapmak, hakkınız olanın adil bir şekilde paylaşımı, her şeyin usulüne uygun şekilde düzenlenmesi bu enerji altında mümkün gözüküyor. Zaten sizler her zaman için seçici ve satın aldığı malin kalitesine dikkat edebilen kişisiniz. Neye paranızı yatıracağınızı gayet iyi bilirsiniz. Saat 11:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, ortaklaşa işlerde hem başkalarının hakkını gözetmenizi hem de kendi çıkarlarınızı korumayı arzuladığınızı gösterir. Eğer bu konuda problemleriniz varsa, bir an önce bunların çözümlenmesini istersiniz. Ne kimse sizi ikinci plana atmalıdır ne de bencil düşünerek sizi devre dışı bırakmalıdır. Verilen sözlerin yerine getirilmesini istersiniz. Bazı insanlara güvenmekte zorlanırsınız. Arkanızdan bir şeyler çevirebileceklerini düşünürsünüz. Bu nedenle de huzursuz olursunuz. Temkinli bir şekilde hareket edersiniz. Saat 17:36 Merkür-Satürn görünümü, aşk hayatımızı ve finansal ilişkilerimizi aklımız başımızda ve gerçekçi olarak analiz etmenin önemini vurguluyor. Her şeyin titiz bir şekilde gözden geçirilmesi, zaman kayıplarının önüne geçebilir. Ne durumdayız, neler kafamızı kurcalıyor, neler eksik veya tamam, bütün bunları bilinçli şekilde abartmadan ele almak zamanıdır. Saat 20:54 Ay-Venüs görünümü altında yaşadığımız ilişkiyi veya aşkı mantıklı bir şekilde analiz etmeye çalışsak da, yüreğimiz rahat etmez. Bir eksik var ve bu eksiğin yeri dolmadığı için, doğal olarak gelgitler yaşarız. Belirsiz durumlar canımızı tak edebilir. Yeni hafta boyunca başarı, şans, sağlık ve güzellik dileğimle,

25 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddiyata dayalı konularda iletişimde olduğun kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kolayca yılgınlığa uğramayacaksın.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi olduğu gibi kabul edin. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

25 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal olarak sizi beslendiğiniz durumlarda stresler olabilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. İmzaladığınız sözleşmelere dikkatli bakın.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayranlık uyandıran bir enerjiniz var. İnsanlar sizin görünüşünüzü ve tavırlarınızı seviyorlar. Ancak siz bunu fark edip özgüveninizi arttıramıyorsunuz. Daha atak davranıp başarıyı yakalamalısınız.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarda birtakım zorlanmalar söz konusu olabilir. Yine çocuğunuzla olan bağlantınız ve çocuğunuzla olan iletişiminize bu süreçte dikkat etmelisiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi ve planlarınızı uygulayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinize geçen fırsatları hemen değerlendirin. Gelişmeler beklediğiniz gibi sonuçlanacak. Yakınlarınızla ilişkileriniz de giderek daha sıcak olacak.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

25 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>