Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir.

Birikiminiz hızla eriyor. Biraz daha yavaş yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeniz gerekiyor.

Bir can dostunuz bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam ediyor. Bütün aldırmazlığına rağmen sıkı bir dost gibi onu kendi başına bırakmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük irili ufaklı problemlerle yorgun hissediyorsunuz. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için bazen gereğinden fazla tavizkar davranıyorsunuz. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşumu, hangi mesele olursa olsun, durumunuzu titizlikle gözden geçirirsiniz. İşinizden, çocuklarınızdan, ilişkinizden söz etmeyi seversiniz. Yerli yerinde olsun istersiniz hayatınız. Düzenli, verimli, sağlıklı, huzurlu yaşamak istersiniz. Başkalarının size karşı olan yaklaşımlarına dikkat edersiniz. Aşkta ince eleyip sık dokursunuz. Endişeli düşünebilirsiniz. Bunun nedeni, her şeyin düzgün olması içindir. Saat 05:46 Ay-Neptün karşıtlığı, aşkta ve hayatın genelinde sizin için güven olgusu önemli hale geliyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıt etkisi altında, aşk hayatınız, işiniz, hobileriniz, çocuk ve yaratıcı çalışmalarınızla alakalı konularda bir karar vermeden önce, ne istediğinizi kafanızın içinde bir oturtmanızda yarar var. Öncelikleriniz ne ise, ona göre seçimlerde bulunmalısınız. Hayallerinizi gerçekleştirmek için ilham gücünüz, inancınız, iyi kalpliliğiniz, duyarlılığınız gayet yüksek. Fakat bu duyarlılığın birileri tarafından kullanılmasına izin vermemeli, akıllıca hareket etmeliyiz. Böylece amacımıza hiç kimsenin kurbanı ve kölesi olmadan ulaşmış oluruz. Saat 13:35 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacım var.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklentilerin konusunda şanslı bir gün. Özellikle yeni bir ilişki arayan Boğa burcuysan seninle ilgilenenlere açık ol.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda iletişim kurduğunuz kişilerle agresyona dikkat! Kardeşler ve yakın çevre iletişimlerinde de önemli oluşumlar olabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Genel olarak sevimli bir yapıdasınız, diğer insanlarla iyi geçiniyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile aranız gün geçtikçe çok daha uyumlu hal almakta. Aileniz bu birlikteliği artık onaylıyor. PARA: Maddi sıkıntılarınızda bir takım gelişmeler olsa dahi ruhunuz çok tatmin olmuş sayılmaz. Yarın endişesi taşıyorsunuz. SAĞLIK: Her alanda rahatlamanız sebebi ile bugün sağlık sorunlarına fazla eğilmeyeceksiniz. Çünkü güçlü bir bünyeye sahipsiniz artık.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli ve oldukça keyifli bir gün geçireceksiniz. Tutkularınız ve sevgi dolu yaklaşımlarınız akşam saatlerinde etkili olacak. Bugün, özel hayatınızda önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken hobiler, çocuk, yetenekler ve yaratıcılığınız için somutlaştıracak pek çok konu gündeme gelir. Becerikliliğinizi ortaya koymak için hiç zaman kaybetmeyin. Terzilik, yemek, seramik kursu gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Çocuklara yönelik faaliyetlerde sizin için önemli olacaktır.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>