Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olabilir, belleğinizi zorlayabilirsiniz. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz, saat 03:26-19:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır.Saat 06:57 Merkür-Satürn kavuşumu, başkalarıyla ortaklaşa finansal alışverişlerimizin akıllı, tedbirli ve dikkatli bir şekilde muhasebesinin yapılmasında etkilidir. Özellikle vergiler, nafaka, mal mülk paylaşımı, ticari ve özel ortaklıklarda aklımız başımızda olmalıdır. Bilmediğimiz sularda yüzmemeliyiz. Fazla açılmamak gerekiyor. Birilerine güvenip borç vermemeli veya almamalıyız. Kimlerle ilişkimiz varsa bu kişilerle ortaklaşa hareket edebiliyor muyuz, birbirimize karşı açık ve dürüst müyüz bunlar çok önemli. Zaten bu alandaki Satürn, geçmişte yaşadığımız ilişki tecrübelerinden ders çıkararak şimdi daha dikkatlice hareket etmemizi söyleyen bir rehberdir. Bu rehberin sesine kulak vermek lazım.Saat 09:15 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, arkadaşlarınıza destek vermenize rağmen, sizi hayal kırıklığına uğratmaları canınızı sıkabilir. Bazen abartıyor muyum diye düşünürsünüz fakat haklı olduğunuz taraflar bir hayli fazladır. O zaman lütfen gerektiğinde mesafe koymayı biliniz. Saat 18:31 Merkür-Mars görünümü, çalışma hayatımız ve günlük yaşantımızda başkalarıyla ortaklaşa çalışmanın ve yararlı işler çıkarmanın işaretçisidir. Gelir geçer işler yerine, kazandırıcı olana yöneliriz. Yaptığımız işe gönlümüzü veririz ve bunun karşılığını da almak isteriz. üstümüze düşeni yaparız ancak başkalarının da dürüst  davranmasını bekleriz.  Saat 19:16 itibariyle Ay, İkizler burcunda seyrine başlayacak. Sahip olmayı düşündüğümüz maddi ve manevi konular üzerinde başarıyla işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Yenilik merakımızı yükselten bu enerji sizi zenginleştirecek, ihtiyaçlarınızı elde etmenizi sağlayacak her türlü düşünceye, öneriye açık olmamızı sağlıyor. Fikirlerimizi  insanlara ifade ederek, bilgimizi göstermeye çalışarak güç elde etmek arzusu duyarız.Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çözüme kavuşturmak, ilerleme sağlamak ya da başarıya ulaşmak istediğiniz konularda sonuç elde edebilmeniz için biraz daha esnek olmanız gerekiyor. Israrla aynı şeyleri yapmayı seçer ya da aynı yollardan giderseniz başarılı sonuçlar elde edemezsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz işlerde, alanlarda veya ilişkilerde hızı arttırmak ve netice elde etmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Bu anlamda, size yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz gerekiyor ve gelebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Bugün bedene, sağlığınıza ait konular ön plana çıkabilir. Kazalara karşı önlem almalısınız. Akşam saatlerinde kendinizi karar vermek durumunda hissedebilirsiniz. Bütçenizle ilgili konular gündeme gelebilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünleri her ne kadar çalışarak geçirmiş olsanız da bir o kadar da harcama yapıyorsunuz. Paranızın yetmediği hissine kapılabilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortağınızın adına konuştuğunuz, yapılması gerekenlere el attığınız bir gün olabilir. Karamsar olabilirsiniz. Sosyal ortamlar için yapacağınız harcamalar konusunda aldatıcı etkilere sahipsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işler, uzak akrabalar, hukuksal konulardan yana gergin bir hafta olabileceğine işaret etmekte. Özellikle kadın akrabalar, işinizi gördürebileceğiniz kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir. Kadın figürler bu hafta motivasyonunuzu düşürebilir açıkçası. Sağlığınıza da dikkat etmenize yarar var, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize özellikle dikkat etmenizde yarar var.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 58" R
Ay
Balık
15° 20' 25"
Merkür
Koç
18° 41' 06"
Venüs
Boğa
05° 23' 21"
Mars
Koç
02° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 25"
Satürn
Balık
16° 52' 57"
Uranüs
Boğa
22° 33' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 29"
Lilith
Başak
23° 43' 58"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>