Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunluk gözleniyor. Duygularınız çok kapalı ve anlaşılmaz. İlgilendiğiniz insan duygularınızdan emin değil. Biraz daha açık olursanız , aşk yaşantınız istediğiniz boyuta gelecek.

İş yaşantınızda bazı gelişmelerin istediğiniz gibi olmaması sizi çok sıkıyor. Sürekliile ilgili yeni fikirler geliştirmek ve gelişmeleri istediğiniz biçimde yönlendirmek istiyorsunuz.

Paranızı hesaplı kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Parasal konularda şanssız gelişmeler yaşayabilir ve beklemediğiniz harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün düşüncelere dalabilir ve yapmanız gereken bazı işleri unutabilirsiniz. Kafanızı toplamaya ve yapacağınız işlere konsantre olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Elinizin kolunuzun bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi değil. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz

25 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

07:02'ye kadar boşlukta hareket eden Ay, sonrasında Terazi'ye geçiş yapıyor. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Aldığınız ilaçlar veya gördüğünüz tedaviler olumlu sonuç verebilir. Gittikçe daha da güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. İş ortamında beraber çalıştığınız kişilerle güzel başarılara imza atabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni bir teklif de alabilirsiniz. İş arıyorsanız bugün çalan her telefonu açmanız hayatınızın fırsatını yakalamanıza sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

25 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni düzen kurmanın yollarını arıyorsun!Ay?ın konumu seni kariyerin üzerinde daha çok düşündürecek bazı olaylar yaşamana neden olabilir. Patronun ya da yöneticinle yapacağın konuşmaların seviyesini ayarlaman gerekebilir. Bu aşamada lafı dolandırmadan, açık ve içten bir konuşma yapman yararlı olacaktır. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan iletişim aksaklıklarına karşı hazırlıklı olmalısın. Farkında olmadan olmadık sözlerle birbirinizi incitebilirsiniz. Evliliğini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, yeni bir düzen kurmak için kollarını sıvayacaksın. Ne olursa olsun geriye dönüp baktığında aklına iyi şeyler gelsin isteyeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, bu kez onları daha derinden özlediğini fark edeceksin. Ani bir kararla biletini ayarlayarak soluğu onların yanında alabilirsin.

25 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınıza dair bazı sorunlara çareler bulabilir çalışma arkadaşlarınızla aranızda düzgün bir iletişim sağlayabilirsiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizde kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz zamanlar içindesiniz. Sorumlulukların en iyi şekilde üstesinden gelebileceksiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmak istiyorsunuz. Ancak, bazı terslikleri çok fazla büyütebilir, gereksiz endişelere kapılabilirsiniz. Hanım akrabalarınız ve arkadaşlarınıza anlayış gösterin.

25 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışkan ve üretken yönlerinizi özellikle de ilişkileriniz konusunda ortaya çıkarabilirsiniz. Hizmet tarafınızı vurgulayabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde karşınızdaki kişi için bu yanınızı sergileyebilirsiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boğa burçları da ikili ilişkileri kuvvetlendirirken, romantik ilişkileri rafa kaldıranlardan. Bir süre ne romantik ilişkilerle ne de çocuklarla uğraşmak istemiyorsunuz. Yeterince titizlendiniz. Şimdi daha çok kendinizle ilgilenmek, arkadaşlarınıza zaman ayırmak ve sosyal projelerinizi yönetmek istiyorsunuz. Diğer tarafa, ilişkinizdeki derin bağlılığınıza güveniyorsunuz.

25 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, çalışma arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik olaylara karşı ekstra anlayışlı olacaksınız. Herkes sorunlarını çözmek için bugün sizden fikir almak isteyecektir. Zevkli giyinmek, keyif veren ortamlarda bulunmak, kıyafet alışverişine çıkmak için ideal bir gündür.

25 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi iyi hissedeceğiniz, bu sayede de herşeyin olumlu tarafını görebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çevrenizde var olan uyum son derece hoş gelişmeler doğuracak . İyimser tutumların, uyuma yönelik tavırların hakkının verileceği bir gündesiniz.

25 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>