Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olacaksınız. Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun.

Sözde dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her akşam yeni yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu, köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz. Bundan kurtulmak için arzularınızı tek tek ele alıp elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Yakın bir günde uzaktan konuklarınız olabilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne adım atıyoruz. Bir yandan kontrol edemediğimiz durumlarla uğraşabilir,  diğer yandan sağlık,hayatı ve bir takım konularda dengemizi muhafaza etmemiz gerekebilir. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkinizi yakından ilgilendiren konularda anlayışlı olmanız gayet faydalıdır.Yapmaktan pek zevk almadığınız işler  boşluk saatlerinin olumlu şekilde değerlendirilmesinde etkilidir. Yeni bir başlangıç anlamı taşıyan her ne olursa  olsun, start verilmemelidir. Beklemede kalınması yararlıdır. Ayrıca bu zaman diliminde, halledilmesi şu an için zor olan sorunlar veya mevzular üzerinde düşünmek, düzeltmeye çalışmak fazladan efor sarfetmenize neden olabilir. Saat 20:56 Ay-Akrep burcunda seyrine başladığında, tutkularınız oldukça yoğundur. İlişkinizde, yaşantınızda,  düşüncelerinizde yaptırımdan yanasınızdır. Etrafınızdaki insanları kendi tarafınıza çekmek istersiniz.  Hangi konularda karşınızdaki kişiyi etkileyeceğinizi veya tesirli olacağınızı rahatlıkla tahmin edebilirsiniz. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda ısrarcı olmamanız durumunda, karşınızdaki kişiler maddi durumunuz, aşk hayatınız ya da alınacak destekler konusunda sizden daha fazla yetki sahibi hale dönüşebilir veya daha fazla kar elde edebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar var ise, ihmal etmeyin. İşte beraber olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişelerinize fazla takılmayın.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlerin sizi yorduğunu iyiden iyiye hissedeceksiniz. Bazı olumsuzluklar sizi rahatsız edebilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibarenhayatınız ve günlük yaşamınızı ilgilendiren konularda önemli ve pozitif haberler alabilir, görüşmelerinizde başarı elde edebilir, ikili ilişkilerinizde kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, pozitif bir gündesiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacağınız günlük işlerde, rutin çalışmalarda gün içinde bazı değişimler sizi zorlayabilir. Maddi konularda kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz. Değişik düşünceler içinde olabilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araç kullanan arkadaşlarım, lütfen muayenizi yaptırın, aracınızın arızalarını dikkate alın, trafikte onla bunla kapışmayın, trafikte sinirleriniz çok daha hassas olacaktır. Mide kanamaları, mide ile ilgili operasyonların en sık gerçekleştiği dönemdir diyebiliriz. MARS’ın savaşma gücü yengeç burcunda direk tavırlı bir şekilde olmaktan çok, daha duygusal, duygu odaklı bir savaş söz konusudur.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 20' 45" R
Ay
Terazi
16° 58' 53" R
Merkür
Boğa
05° 30' 45"
Venüs
Boğa
25° 05' 26"
Mars
Koç
14° 42' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 40"
Satürn
Balık
18° 04' 26"
Uranüs
Boğa
23° 28' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 02"
Lilith
Başak
25° 30' 28"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>