Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlarda ilk kişi olma eğilimi içindesiniz. Bu konuda ortak davranışlar, muhtemel gelişmeleri olumlulaştırabilir. Sağlam temellere oturtmaya çalıştığınız ilişkiniz, yeni gelişmelere açık.

İş bağlantılarındaki bazı aksaklıkları yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Son zamanlarda hatalı öngörülerle bir yetersizlik duygusu içine giriyorsunuz. Buna izin vermemelisiniz.

Bugün para tartışmalarından uzak kalmaya çalışmalısınız. Masrafları kontrol altında tutma çabalarınızda geri adımlarınız olabilir. Paranın denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz.

Size şu sıralar çok çekici gelen bir şey, bütçenizi ummadığınız ölçülerde sarsabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayabilmeniz gerekiyor. Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

26 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz  hızlı ve dinamik Ay-İkizler burcu seyri altında başlıyor. Saat 05:05 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda aktif olma ihtiyacınız yoğundur. Alacak-verecek konuları, maddesel güvenlik için koşuşturma, para kazanmak bu enerjinin yansımaları arasında yer alabilir. Akıllı planlamalara ihtiyacımız var. Sağlam mı değil mi, güvenilir mi diye araştırmadan, üzerinde düşünmeden karar vermemekte fayda var. Saat 14:35-21:45 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Ne olacaksa olsun artık diyerek teslim oluruz. Boşluk etkisi bu ruh halinin çok daha belirgin bir şekilde ön planda olmasını sağlayıcıdır. Bu saatler arasında ani kararlar vermek yanlış olur. Rutin hayatımızın gerekleri ne ise, ona göre hareket etmekte yarar vardır. Saat 21:45 Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, ihtiyaçlarınızın, beklentilerinizin farkında olarak, hayatın sizi hiç yanıltmamasını, huzurunuzun daim olmasını istersiniz.  Kimseyi  sorgulamadan günün kalanını geçirmekten yanasınızdır.  Aileniz, sevdikleriniz, yuvanız sizin için oldukça kıymetlidir. Sadece kendinizin değil, diğer kişilere de yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Korku veya endişelerinizin  esiri olmadan hareket edebilirsiniz. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

26 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir. Bu tür bir durumda olaya ne kadar hazır olduğunuzu göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

26 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı insanlara açmadan önce değerlendireceğiniz şeyler olabilir.

26 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer ve aile büyüklerinizle ilişkilerinize yönelebilirsiniz. Kariyer gelirleriniz açısından önemli bir pozitif etki alıyor olacaksınız. Maddi kaynaklarınızı geliştirmek için bir fırsat elde edebilir, sosyal ortamlar, davetlerde yer alabilir, görüşme toplantılardan maksimum fayda elde edebilir, yeteneklerinizi güçlendirmek için bir kursa katılabilir ve aşk hayatınızda yeni bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin daha büyük önem kazanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Yakın çevrenizle birlikte kalabalıklara karışmanız veya sosyal aktivitelerde bulunmanız da günün ana konuları arasına girebilir. Kabuğunuzdan çıkmaktan korkmayın.

26 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>