Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek. Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz.

Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz. Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz.

Yaşadığınız bir problemde, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassas birisiniz. Bu özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Unutamayacağınız bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. Bu ilişkiyi ilerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyor olabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Ev satış-alış, kiralama, ailenizin ihtiyaçları, kültürel aktiviteler, okumak, bilgilenmek, görmek, gezmek, keşfetmek amaçlı harcamalar olabilir. Nereye ne verdiğinizi ve elinizdekini nasıl değerlendireceğinizi bilirsiniz. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa önüne ardına iyi bakalım.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkilemde kaldığın konularda etrafındaki insanların fikrini almak isteyeceksin. Güne dair planların değişiklik gösterse de moralini bozmayacaksın. Kalabalık ortamlarda bulunman farklı kişilerle tanışmana neden olacak. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bugün gerçekten senin için özel biriyle tanışabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, eşinle çocuklarınız konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Keskin ve ani çıkışlar yapmadan önce karşındakinin de haklı yanları olabileceğini unutma. Bu gün güzelliğine ayrıca bir özen gösteriyorsun. Estetik kaygıların artıyor. Alışverişi abartmasan yerinde olur çünkü ani ödemeler ya da sıkışık bir arkadaşının yardım talep etmesi sıkıntıya düşmene sebep olabilir.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yeteneğinizin güçlendiğini hissedebilir ve kendinizi her türlü ortamda rahatlıkla ifade edebilirsiniz.Bunun yanı sıra kendinizi iyi hissedecek yeni projelere imza atmak için kararlısınız.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Kovalar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ruhsal olarak tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren içsel kararlarınızın daha belirginleşeceği, sevgi ve aşkla hareket edeceğiniz, bağışlama, sevgi ve ilişkilerde uyumun vurgulandığı bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konular gün boyu sizi meşgul edebilir. Bugün sanatsal üretim için küçük harcamalar yapabilirsiniz. Büyük alışverişlere dikkat edin. İlişkileriniz vasıtasıyla olumlu yönlendirilip önemli kararlar alabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mevcutprojelerine yenilerini dahil etmek için fırsat zamanı. Bu işi size arka planda kalmak isteyen bir kadın getirebilir. Ya da bu kişiyle gizli ortaklık yapabilirsiniz. Hukuki işlemler, devletle ilgili konular hakkında bilgi toplamak, planlarınızı netleştirmek için parlak fikirlerden yararlanmak için iyi bir gün.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>