Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Evet birtakım sorumsuzlukları oluyor, ama siz de biraz büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz.

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Para sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugünlerdekitemponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor. Çünkü haber kaynağınız sizin için de pek muteber değil, biliyorsunuz. Akşamüstü bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmeyi yaptığınız takdirde, önceleri ilginç gelmeyen bu görüşmenin sonradan size çok cazip göreceksiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar bayramın son gününe, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle adım atıyoruz. Bu sizin, ortaklaşa tüm maddi-manevi anlamdaki bölüşümlerin, paylaşımların, bankalarla alakalı konuların, kredilerin, borçların, hazıra dağ dayanmaz, ucuz etin yahnisi pektir sözüne uygun şekilde hareket etmenin önemini vurguluyor.  Dikkatli, tedbirli olmayı bilmek, öyle bol keseden harcamalar yapmamak, yüksek beklentiler içine girip, nasılsa hallederim tarzı düşünmemek lazım. Bu çok önemli.  Ödeyebileceğiniz, sonradan pişman olmayacağınız şekilde hareket etmelisiniz.  Sizi zorlayan, yoran ilişkilerden, işbirliklerinden kaçınmak gerekiyor. Siz zaten son yıllarda edindiğiniz tecrübeler doğrultusunda verimli olanla olmayanı, yararlı ile yararsızı, sağlıklı olmanın önemini, kimlerle yola çıkılıp çıkılmayacağını öğrenmiş olmalısınız. işte bu görünüm sayesinde, bütün bu öğrendikleriniz ışığında artık çok daha bilinçli şekilde tercihlerinizi yapabilirsiniz. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Kendimize zaman ayırmalı, rahatlamalıyız. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir. Ancak tam bir rahatlık için, önce yapılması gereken işler vardır. Bunlar halledilmeden kendinizi pek huzurlu hissetmezsiniz. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,  

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir sakladığınız veya bir süredir sizden saklanan olayların ortaya çıkabileceği günlerdesiniz. Gizli kapaklı yürütülen işler veya farkında olunmamış olaylar açığa çıkabilir ya da siz bazı olayları gizlice yürütme niyetinde olabilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu yapacak bambaşka işleriniz ya da düşünecek çok şeyiniz olabilir. Ağırlığı bu tür olaylar alacaktır. Ancak, şüphe veya endişeleri bir kenara bırakabilirseniz, etrafta çok renkli ve keyifli olaylar olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, gelecek beklentilerinizle ilgili hayallere işaret ediyor. Arkadaşlarla hoşça vakit geçirmek iyi olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hareketli geçecek ve gizli istekleriniz ile ilgileneceksiniz. Bu arada güçlü ve etkileyici kişiler duygularınızı derinden etkilemiş olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular, para trafiği, alım satım, krediler ve ortak gelirlerle ilgili şansınız sözkonusu iken, geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü duygularla sevgiyle hareket edebilir, paylaşımlarınızı derinleştirebilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parasal harcamalarınıza dikkat edin, bazı işlerinizde sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Özellikle sporda, aktivitelerde, hareket gereken durumlarda enerjinizi ve kendinizi çok zorlamayın. Çocuğunuza olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu tutulma 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, dedikodularla ilişkilendirilir. Hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir, ki bu özellikleve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmekte fayda var, özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>