Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Evet birtakım sorumsuzlukları oluyor, ama siz de biraz büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz.

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Para sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugünlerdekitemponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor. Çünkü haber kaynağınız sizin için de pek muteber değil, biliyorsunuz. Akşamüstü bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmeyi yaptığınız takdirde, önceleri ilginç gelmeyen bu görüşmenin sonradan size çok cazip göreceksiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 03:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, finansal açıdan sizi destekleyici bir kadın veya kişinin göstergesidir. Bu sayede hem ihtiyaçlarınızı karşılaşırsınız hem de yükselen moralinizle sorunlarınızı kolayca halledersiniz. Saat 03:15 Ay-Satürn kavuşumu parasal anlamda daha dikkatli ve ciddi düşünmeye neden olur. O nedenle pek rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Saat 09:10 Ay-Merkür görünümü, hesap dışı gelişmeleri gösterir. İşler umduğunuz şekilde gelişmeyebilir. Sabah saatlerinde bazı yanlış anlaşılmalar, gecikmeler olabilir. İşlerinizi iyi takip ediniz. Ulaşım ve haberleşmede tedbirli olmakta yarar var. Saat 13:46 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Saat 14:08-19:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ani kararlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Üzerinde düşünmeden bir karar vermemeli, bir daha incelemeliyiz. Saat 19:23 Ay-Oğlak burcu geçişinde, güvenilirlik, dürüstlük, sağlamlık her alanda önemli olacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Ne olursa olsun ayaklarımızı sağlam yere basmaktan yana olacağız. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı ilişkilerin seni kısıtladığı fikrine kapılabilirsin. Acele etme... Çevrendeki biriyle ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenebilirsin.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yöneticinizden onay almanız gereken bir konu sizi gerebilir. Aileniz dostlarınız sevdiklerinizle ilgili planlarınız bugün size iyi gelebilir.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla yoğunlaşacaksınız. Ortaklı konularda keyifsiz zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde teknik konulara çözüm getirmeniz beklenebilir.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Boğalar, aileniz artık bu duruma bir son vermeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Sürpriz kararlar alabilirsiniz, hayırlı olsun.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında sorumluluk alan yanlarınızla hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda veya sanatsal işlerinizde istediğiniz adımları atmak kolay olabilir. Zor işlerin altından kalkabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlardan beklediğiniz para bugün gelir. Kredi ve borçlarınızı kontrol altına alırsınız. Ortağınız kendi çabasıyla güzel birprojesi getirebilir. Eşinizin gelirindeki sıkıntılı durum bir çözüme kavuşabilir. Miras, vergi, sigorta ile ilgili işlerin son kararına varabilirsiniz. Ortak bir gayrimenkul satışı gündeme gelebilir. Yurt dışı işlerine yatırım kararı alabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 13' 15" R
Ay
Terazi
27° 56' 31" R
Merkür
Boğa
06° 48' 53"
Venüs
Boğa
26° 12' 33"
Mars
Koç
15° 24' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 32"
Satürn
Balık
18° 07' 53"
Uranüs
Boğa
23° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 26' 51"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 42"
Lilith
Başak
25° 36' 31"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>