Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizin en yakınınız olduğunu bilmez gibi davranabiliyorsunuz. Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz.

Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, sizin için çok önemli. Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir.

Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde kemerleri yeterince sıkamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir hukuk işiniz olabilir..

Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor. Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşiyorsunuz. Geçmiş anılara bu kadar takılmamayı becerebilmelisiniz. Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar.

29 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 29 Haziran saat:08:16-26 Temmuz saat:08:02 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylansın istersiniz. Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın olmak, abartılı konuşmak can sıkabilir. Ayarı bilelim. İş anlamında karşınıza bir fırsat çıktığında analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü düşünmek gerekiyor. Heleortaklıklarda bu daha da önemlidir. Bu dönemde, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön plandadır. İş veyaortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir. Merkür 26 Temmuz-19 Ağustos tarihlerinde gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün de kendine hükmetmeye devam ediyorsun. İşleri yoluna koymanın vakti geldiğinin sen de farkındasın. Bir süredir kafanda olan planlarını hayata geçirmek için adımlar atabilir, özgüvenini ortaya koymak isteyebilirsin. İş yerinde gösterdiğin başarının takdir edildiğini görmek seni rahatlatacak. Ancak bu durum bazı çalışma arkadaşlarının kıskançlık yapmalarına ve sana tavır almalarına neden olabilir. Etrafındaki insanları dikkate almak yerine ?kendi işimi kendim hallederim? dediğin bir gün aynı zamanda. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilinle farklı olduğunuz konularla ilgili karşı karşıya gelebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili gelişme, yeni bir yol çizmenizi sağlayacak. Son zamanlarda yeme alışkanlıklarındaki bozulmadan dolayı, kilo problemi yaşıyorsan profesyonel yardım almanda fayda var.

29 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız bazı durumlar üzerine özellikle sosyal çevrenizin sizi yanlış yönlendirmelerine fırsat verebilir ve geçmişte yaptığınız aynı hataya tekrar düşebilirsiniz. Bu konuda oyunlara gelmekten sakınarak kendi bildikleriniz üzerinden hareket etmelisiniz. Yanılgılara ve hayal kırıklıklarına karşı bugün daha fazla toleranslı olmalı ve sevdiğiniz kişi ile aranızdaki bağı daha da güçlendirmelisiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilir, mesleğinize farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı değerlendirebileceğiniz bir gün. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilir, evinizde düzenlemeler yapabilir, yaşam alanınızı daha keyifli bir hale getirmek için harekete geçmeniz mümkündür. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

29 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZİ ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

29 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Emlak alım-satım veya kiralama gibi işlemleriniz için uygun ortamları bulacaksınız. Geçmişten kalma konular aile içinde konuşulmaya ve görüşülmeye başlanacak.

29 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz ne kadar mevcudu korumak ve konforunuzu bozmak istemeseniz de çevrenizde gelişen canlı ve dinamik olaylar, yazın sıcak atmosferini size taşıyacak. Merkür'ün Aslan burcundaki konumu evdeki ilişkilerde kararlı tavırları tetikler. Yeni eve taşınabilir dekorasyon yapabilirsiniz.

29 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 59" R
Ay
Aslan
19° 52' 52" R
Merkür
Koç
29° 11' 40"
Venüs
Boğa
19° 10' 46"
Mars
Koç
11° 03' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 39"
Satürn
Balık
17° 45' 02"
Uranüs
Boğa
23° 12' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 30"
Lilith
Başak
24° 58' 31"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>