Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız. Bu akşam ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olabilir.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz. Ama bu karamsarlıktan çok yakında kurtulacaksınız.

Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor.Yakınlarınızın destek tekliflerini geri çevirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek. Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, eş veyaortağınızdan veya başka bir yolla para, mal, mülk, kredi gibi olanaklarla kendinizi rahatlatma, hayatınızı düzenleme, desteklenme arzu ve istekliliğinizi işaret eder. Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için kimileri bu parayı sağlıklı yaşamak için, bazıları birortaklığı kurabilmek, çocuk sahibi olmak, daha güzel yaşamak, borçlarından kurtulmak amaçlı kararlar için isteyebilir. Ancak bu Yeniayda önemli olan, karşımıza çıkabilecek fırsatları bilinçli şekilde kullanmak veya vereceğimiz kararları dikkatlice gözden geçirmektir. Sözgelimi, nasılsa öderim diye aldığımız bir kredi, daha sonra zorlayabilir. Fazla açılmak, hesabı bilmemek bizi üzebilir. Gelen destekler iyi kullanılmazsa, bir anda avuçlarımızdan kayıp gidebilir. Bu Yeniay, ele geçeni doğru şekilde kullanırsak veya dünyanın türlü hali var, kenarıma bir miktar koyayım diye düşünürsek yararlı olacağını işaret eder. Bir de ortak malların, paralarınveya özel anlamda paylaşımının adil ve hukuka uygun, vicdani anlamda da yapılmasının faydalı olacağını vurgulamaktadır. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili bir takım sorunları gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Olaylara anında müdahale ederek, zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz. Güçlü ve sabırlı yönlerinizi herkesin takdir ettiği biliyorsunuz. Fakat bugün, dostlarınızın tavsiyesine uymak zorundasınız. Onlar sizin iyiliğinizi istiyor.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar, kişisel görünümünüze yoğunlaşabilirsiniz. Dedikodular ve söylentiler artıyor. İşte de rekabet ortamı kızışıyor. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni sorumluluklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi yoğun hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde sınırlarınızı korumakta zorlanabilirsiniz. Yeni başladığınız işler sizi strese sokabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Günün tadını çıkaracaksınız ama yorgunluğunuz akşam saatlerinde sizi rahatsız edebilir. Biraz dinlenmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde duygusal taraflarınızı göz ardı edebilirsiniz. Parasal konularda önemli konuşmalar akarken kararlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz veya ortaklarınız ile bir araya gelip metafizik ve doğaüstü konulardan bahsetmek, bu tip etkinliklere katılmak gibi bir değişiklik yapabilirsiniz.Partneriniz ve ortaklarınıza karşı merhamet duygusunun yükselebileceği bir konumdasınız. Psikolojik ve manevi destek verebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara dikkatli olmak gerekebilir. Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle herhangi bir başlangıçta bulunmamanız hayrınıza olacaktır. Gece saatlerinden itibaren hayatınızın krizli alanlarına odaklanıp plan yapabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>