Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, parasal anlamda kazanç getiricive girişimlerin işaretçisidir. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, belli bir amaç ve hedefe odaklanmanın, yararlı ilişkilere yönelmenin işaretçisidir. Siz bu kuvvet sayesinde yeteneklerinizi bir grup, takım veya organizasyonda gösterebilirsiniz. Yeniliklere, değişime özellikle mesleki alanda açık olmanızda yarar var. Sosyal, hümanist ve insancıl duygularınız sayesinde yeni fırsatlar, kazançlar elde edebilirsiniz. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, başkalarıyla aramızdaki sınırları karşılıklı olarak çizebilme konusunda etkilidir. Maddi ve manevi anlamda hiç kimsenin kimse üzerinde zorlayıcı bir hakkı olmadığını düşünerek, çıkar ilişkileri yerine hakikaten aklı başında yapılacak paylaşımları önemseyeceğiz. Bunun daha faydalı olacağını düşüneceğiz. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne koşullandırmak istemediğin işlerin var ama kendini yorgun hissetmen günü rahat geçirmen gerektiğine işaret ediyor. Aileni, bugün yarın derken, işlerinden dolayı ihmal etiğini düşünüyorsan günün bir bölümünü onlara ayırabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevdiğin kişiden ayrı geçireceğin birkaç günlük ayrılık canını sıkabilir. Her şeye rağmen arkadaşlarınla akşam plan yaparak günü miskinlikten kurtarabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Boğa burcuysan, küçük detaylar konusunda kararsız kalabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan, gün içerisinde katılacağın organizasyonda tanışacağın kişiler, ilginç teklifler sunabilirler.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle bazı davetlere koşuşturmak isterken kendinizi yorabilir ve arkadaşlarınızı kırmamak için üstün bir gayret sarf etmek isteği içinde olabilirsiniz. Ancak bütün bu koşuşturmaya rağmen gayet güzel hareketli ve bir o kadar da neşeli geçecek bir gün geneli olacaktır. Dostlarınızın bu özel günlerinde yanlarında olmanız sizlere ayrı bir huzur katacaktır.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın, bugün beklentileriniz yüksek olabilir. Aynı zamanda kendinizi sorumlu hissedebileceğiniz durumlar içinde de olabilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. İlişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Kendinizi aşma konusunda gerekli avantajlara sahipsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda keyifli gelişmeler önemlibirlikleri yapacak ve kariyer hayatınızı yeniden şekillendireceksiniz. Bugün yeniliklere açık olun ve kazanın. Özel yaşamınızda ise romantizmin hakim olduğu bir gündesiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınızda ısrarcı olmanız özel hayatınızı etkileyecek.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik yeni çalışmalar içine gireceksiniz. Olumlu ve sakin davranmayı başarabilir, daha önce karar veremediğiniz konular üzerinde yeniden düşünmeye başlayabilirsiniz. Olayları akışa bırakacaksınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir arkadaşınıza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 03" R
Ay
Aslan
08° 55' 20" R
Merkür
Koç
28° 07' 24"
Venüs
Boğa
18° 04' 32"
Mars
Koç
10° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 13"
Uranüs
Boğa
23° 08' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 43"
Lilith
Başak
24° 52' 32"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:48

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>