Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar ve problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı tavırlar sergilemenizde yarar olacak. Küskün tavırlar, doğru kararları engelleyebilir.

Dış problemleriyaşamınızda artı sorunlar olarak yaşıyorsunuz. Yeni kararlar, yeni girişimler sakin düşünmeleri gerektiriyor. Son günlerdeki zihin dağınıklığından kurtulmalısınız.

Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. İlginiz yokmuş gibi görünen bir mesele, mantıklı yaklaşabilmeniz halinde beklenmedik kazançlar getirebilir.

Zamanlama konularındaki daralmalarınız, bazı koşullarınızı değiştirmenize bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki bazı seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir. Bugünlerde onay vereceğiniz bir konuda kendi değer yargılarınızdan sapmamaya özen göstereceksiniz. Başka değişik değerlendirmeler, sizi bu konuda etkilemeye çalışabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Balık burcunda hareketini sürdürüyor. Sabah saatlerinde hala şansınız açık olacak. Ay-Satürn ve Ay-Plüton arasındaki güzel kontaklar sebebiyle pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün işinizde veya eğitim hayatınızda başarılarınızla bulunduğunuz ortamda kendinizden bahsettirebilirsiniz. Akşama gelirken Ay, Jüpiter ile zorlu bir görünüm içerisinde olacak. Bazı olaylar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Özellikle arkadaşlarınızla aranızda kırgınlıklar oluşabilir. Saat 18:35 itibariyle yarına kadar Ay uzun süre boşlukta kalacak.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konuşmaları yapıyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Üzerine aldığın her sorumluluğu bir bir yerine getireceksin. İş yerinde zamanında yerine getirdiğin sorumluluklar kimsenin gözünden kaçmıyor, beklediğin takdiri bugün alabilir,yerinde patronunla ertelediğin konuşmayı gerçekleştirebilirsin. Kimseye ihtiyaç duymadığını tavırlarınla belli ederken, çevrendeki insanların sana ihtiyacı olduğuna tanık olabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin belirli konulardaki kararsızlıkları seni biraz yorabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, ne zamandır onlarla bir araya gelememiş olmak seni biraz duygusal yapabilir. En uygun zamanına bilet ayırtabilirsin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerden yana bazı durumları saklamak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Bu saklamayı düşündüğünüz konuyu konuşmanız belki de sizin için daha doğru olabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla ilgili size ait olan sorunları çözmeye niyetlenerek adımlarda bulunabilirsiniz. Kendinize ait yanlışları fark etmeniz büyük erdem.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Boğa; hedeflerin için hayaller kurabilir; beklentilerini yüksek tutabilirsin. Ayrıca ilham gerektiren konularda başarılı olabilir, sanatsal uğraşlarda verimli çalışmalar yapabilirsin. Arkadaşlarına, sevdiklerine onları sadece dinleyerek bile yardımcı olabilirsin. Finansal riskler kararsız kalmana yol açabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yönsüzlük, kararsızlık olası. Ast üst ilişkileri, otoriter tutumlar gün boyu sizi meşgul edebilir. Sabah saatlerindeve kariyer alanınızda telaş, huzursuzluk söz konusu olabilir. Yüzeysel çalışmalar ikinci tekrarı gerektirir. Gün boyu yanlış anlaşılmalar söz konusu.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi şımartmaya ne dersiniz? Sevdiğiniz arkadaşlarla bir deniz programı yapabilir ya da bir sanat etkinliğine katılabilirsiniz. Sevildiğinizi hissetmek sizi çok mutlu eder. İş hayatının yorucu enerjisi bu tip kaçamaklarla dengelenmeli. Duygusal bağlarınızın güçleneceği bir gün.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>