Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi cinsel yönden aktif ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. Gereksiz ayrıntılara kafa yoruyorsunuz ve hem kendinizi hem de partnerinize tatsız anlar yaşatıyorsunuz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek bulacaksınız, değerlendirmelisiniz. Kariyerinizde başarıların gözüktüğü bir dönemde olduğunuz söylenebilir.

Parasal konularda ince eleyip sık dokuyabileceğiniz ve aşırı detaycı davranabileceğiniz bir gün. Güvenlik ihtiyacınız, kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir kıstas olabilir.

Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan negatif etkilenebileceğini göz ardı etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde güne adım atıyoruz. Ailevi ve özel ilişkimizle alakalı meselelerde biraz zorlanabiliriz. Bizim isteklerimizle çelişen karşıt görüşler nedeniyle üzerimizde baskı hissedebiliriz. Bu nedenle biraz sakin olmamızda yarar var. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, toplumsal konum, başarı, popülaritemiz, başkalarıyla olan maddi-manevi anlamdaki paylaşımlarımız yönünde önem taşır. Biz bu alanlarda kendimizi güçlü hissetmek isteriz. Krizleri aşmak, çözüm bulmaktan yanayız. Aklımız ve eylemlerimizin özünde bunlar yer alır. Amacımıza uygun şekilde girişimci düşünürüz. İş hayatımızda maruz kaldığımız sıkıntıları, güçlükleri aşabilmek için planlar yaparız. Aramızda sorun olan kişilerle anlaşabilmek için çaba sarfederiz. Konuşuruz, yazışırız, bir araya geliriz. Çözüm bulmaya çalışırız. Hukuksal konularda verilecek kararlar, miras, sermaye kazançları, maliyeyle ilgili meseleleri eşimiz-iş ortağımız veya birileriyle yürütülen işleri yoluna koymaya çalışırız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü duygular içinde bulunacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz fırsat karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklentiler içine girmekten kaçının.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınızla ilgili sorunlara destekleyici çözümler bulmak için ekstra çaba gösterebilirsiniz. Bazı konularda hep aynı hataya düşüyor olmanız, hayatınızda bazı şeylerin yanlış gittiğinin işaretidir. Bu bağlamda işaretleri erken alırsanız hataları en az şekliyle yaşayıp hayatınıza doğruları daha çok dahil edebilirsiniz. Bunu yapmak gerçekten zor değil. Sadece bazı alışkanlıklarınızı değiştirip, dost çevrenizi yeniden düzenlemeniz yeterlidir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aklınızın değil, duygularınızın, sezgilerinizin yolunu takip edebilirsiniz. Zevklerde ve keyiflerde aşırılıklara da kaçabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte ki düşüncelerinizi canlandırarak sizin kendinize dönüp bakmanızı sağlayacak. Bu size sıkıntılı gibi gelse de; sizlere bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizlere sunulmuş bir fırsattır. Direnciniz artacak. Kişisel kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için; enerjisiyle sizleri güçlendirecek. Gezegensel enerjiler, sosyal yaşamınıza olumlu etkileriyle hareket kazandıracak. Sevdiğinizle romantizmi doya doya yaşayabileceğiniz harika bir gündesiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Size keyif veren aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Çalışkanlığınızı ortaya koyduğunuz bir gün olabilir, yaratıcılığınızdan yararlanabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda verimli bir şekilde hareket edeceksiniz. Bugün, sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız programlar keyfinizi artıracak.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim patavatsızlıkla ağızınızdan çıkan kelimelerin karşınızdakileri üzmesine neden olur. Bu yüzden iki kere düşünüp bir kere konuşun. Spiritüel konuları içeren bir seminere katılmak için günü değerlendirebilirsiniz. Kalça ve bacak kemikleriniz hassas olabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, çevrenizdeki insanların, hayattaki görevlerinize olan yaklaşımlarınızla ve bu görevleri ne şekilde yerine getirdiğinizle yakından ilgilenebileceği kısa bir dönem geçirebilirsiniz. Her işinize kendinizi vermeli ve bunları uygun biçimde yapmaya çabalamalısınız. KENDİNİZE vakit ayırmak isterken bu tip bir çaba içerisine girmeniz pek hoşunuza gitmeyebilir ama yine de gerginlik hissetmeden görevlerinizi yerine getirmek için çalışacaksınız. Bu dönemin ardından ise hoşgörünün hakim olacağı, ilişkilerin son derece yumuşak seyir izleyeceği bir başka dönem sizi bekleyecektir. İnsanlar, size bazı hoş sürprizler yapabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>