Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir. Bu yüzden arada sırada anlaşamadığınız konuları bir masaya yatırmanız ve anlaşabileceğiniz noktaları tespit etmeniz, ilerde daha sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürmenize yardımcı olacaktır.

Bugünyaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Ancak, Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde çok kazançlı olacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek. Ancak her konuyu son dakikaya bırakma huyunuz yüzünden de zor durumlarla karşılaşacaksınız.

Bugün Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz.

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:50 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, tutkularınız oldukça yoğundur. İlişkinizde, yaşantınızda, hakimiyeti elinde tutan kişi olmak istersiniz.  Etrafınızdaki insanları bir mıknatıs gibi kendinize çekersiniz.  Hangi konularda karşınızdaki kişiyi etkileyeceğinizi veya tesirli olacağınızı bilirsiniz.  Akrep  burcunda ilerleyen Ay, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş günlerden gelen aşırı çalışma isteği veyahayatınızda yaşanan kaos ve sıkıntılar sağlığınıza olumsuz etkiler yaparak hastalanmanıza sebep olabilir. Ayrıca bu süreçhayatınızın en karışık ve mutlaka işinizin başında olmanız gereken bir zaman dilimini işaret eder.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın son hafta sonunda, yepyeni ve kalıcı arkadaşlıklar kurma ihtimaliniz yüksek. Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilikte ve yakın ilişkilerinizde daha sakin ve dengeli olmaya gayret etmelisiniz. Gereksiz inatlaşmalardan vazgeçmelisiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmak yerine gerekirse sizi mutlu etmeye çalışacak paylaşımcı dostlar edinmeye bakın kendinize.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sosyal çevrenizin güzel etkilerini üzerinizde hissedebilirsiniz. Başkalarının hayatına göre davranmak durumunda kalabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklara hazırlıklı olun.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin, anlayışlı ve olumlu bir tutum içinde bulunacaksınız. Hem de kafanız bu kadar karışık olduğu halde. Tabii bu tavırlarınızdan en fazla memnun olacak olan kişi sevdiğiniz. İlişkinizi daha sıcak ve olumlu hale getirmenin tam zamanı. Bu arada geriliminizi yansıtmaktan kaçının. Dikkatinizi yükseltin.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinde bulunduğunuz şartların sürekli değişkenlik göstermesi, farklı perspektiflerden bakmanızı ve esnek olmanızı gerektirebilir. Zorlandığınız zaman, gerekli esnekliği sağlaması için insanları yardıma çağırabilirsiniz ama yapacakları değişikliklere içgüdüsel olarak direnç göstermeyin.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>