Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde duygusal yapınız bazı hareketlerinizi yönlendirmenizde zorluk çıkarabilir. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevgilinizle tartışabilirsiniz.

İş hayatınızda sakin ve huzurlu bir geçireceksiniz. Amirinizden bir terfi haberi alabilirsiniz ve bu olayın sizin üstünüzde bıraktığı rahatlık, gün içinde bazı işlerinizin aksamasına sebep olabilir.

Para konularda bugün kontrolü elden bırakmamak için büyük bir çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Bazı harcamalarınız aşırıya kaçabilir ve bu durumu önlemek için bazı zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yakın çevrenizde bir arkadaşınız sizin hakkınızda olumsuz fikirler yürütüyor. Bu durumun geç olmadan farkına varacaksınız ve o şahısla ilişkinizi bitirmek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak sakin ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün gün içinde sevdiklerinize zaman ayırabilir, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Öğleden sonra yakın bir akrabanızla bir araya gelebilir ve onunla bazı konularda ortaklık kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerini evde geçirmeniz muhtemel.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde bizi güçlü görmelerini arzularız. Dostlarımız, eşimiz, bir şekilde bağlantımız olan insanlara iyi niyetli yaklaşımda bulunuruz. Onların da bize aynı samimi duygularla yaklaşmalarını bekleriz. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşumu, bizi ümitlendiriyor. Derinlemesine düşünmemizi sağlayan bu enerji altında gerek özel gerekse toplumda hayatta karşımıza çıkan problemlerin gerisindeki gerçeklere ulaşabiliriz. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, inandığımız değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanın işaretçisi. Gün boyu hem güvendiğimiz kişilerle bir araya gelmek hem de amacımıza uygun bir yol belirlemek isteriz. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yüklü bir borcun altına girmek şu anda ki düzeninde değişiklikler yapmana sebep olabilir. Artan gelirlerinle birlikte senden maddi yardım isteyen arkadaşların da olabilir. İş yerinde karşılaşacağın sorunları ertelemekten yana olacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Boğa burcuysan, birlikte hareket etmek istediğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin. Bir süredir yakınlarının sorunlarıyla uğraştığın için kendine ayıracak zaman bulamıyordun. Kendin ve yaşam alanında yenilikler yapmak isteyebilirsin.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşamış olduğunuz dostluklarınız ve arkadaşlıklarınızdan güzel geri dönüşler alabilir ve içinden çıkamadığınız bir durum ile desteklerini arkanızda görebilirsiniz. Aynı zamanda onlarla ilişkilerinizde yaptığınız bazı hataları da görüp pişmanlık duyabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınızın gündeme geleceği bir gün olur. Maddi kaynaklarınızı değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarını araştırabilirsiniz. Alacağınız kararlarda netleşmekte zorluk yaşamanız mümkün. Kontrol edemediğiniz ya da ön göremediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇOK hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ve canlı bir gün, her konuda fikrinizi açıkça ifade edebilir veya paylaşabilirsiniz. Olayların iyi ve kötü yanlarına duyarlılıkla yaklaşabilir, zarif, narin ve ince yönlerinizi, sanatsal özelliklerinizi gösterebilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız paraya dayalı konuşmalar her zamankine oranla fazla olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla oldukça iyi anlaşıyorsunuz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal açıdan yükseldiğiniz bir gün. Olaylar karşısında heyecanlanabilir, duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Aşk duygularınız yükselirken istekleriniz ve beklentiniz olumlu olacak.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 58' 34" R
Ay
Aslan
10° 31' 18" R
Merkür
Koç
28° 16' 34"
Venüs
Boğa
18° 14' 07"
Mars
Koç
10° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 41' 46"
Uranüs
Boğa
23° 09' 22"
Neptün
Balık
29° 17' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 07"
Lilith
Başak
24° 53' 24"
True Node
Koç
14° 53' 28"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>