Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir. Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, ilişkimizde veyaortaklığımızdaki sorunlara sağlıklı şekilde çözüm aramak yerine, sürekli irdeleyerek, endişelenerek yaşamaya devam edersek, sonunda psikolojik ve fiziksel anlamda rahatsızlanırız. Oysaki burada önemli olan, gerek çalışma hayatız, gerek sağlığımız ve gerekse ilişkilerimizde dengesiz olanı tespit etmek ve ona göre bir yol belirlemektir. Sözgelimi eşiniz farklı düşünüyordur, siz farklı. Beraberlikte siz onu değiştirmeye çalışırsınız o da sizi. Sizin istekleriniz vardır, onun da sizden beklentileri. İki ucu bir araya gelmeyen bu çekişme sonunda sağlıksız beraberliğe dönüşür, verimsizleşir. Kopmak da istemezsiniz. Bir arada durmak da zordur. Lütfen gerçekçi olun. Ya sorunlara birlikte çare bulun veya inatlaşmaktan vazgeçin. Bu Dolunayın yöneticisi Venüs, adil ve tarafsız bir şekilde meseleye bakmanın, verimli, sağlıklı olanı tercih etmenin, özveriyle yürütülen, üstü kapatılıp es geçilen sorunların kendini hatırlatacağını söylüyor. Bu Dolunayın yöneticisi Venüs, sağlıklı olanın önemini vurgularken, sadece kendimize göre bir değerlendirme yapmanın da yanlış olacağını söylüyor. Belki de biz ara sıra tartışarak, burun buruna gelerek bir şeyleri yoluna koyuyoruz. Ancak içten içe biriken öfkeyi göz ardı ediyoruz. İşte bu Dolunayda o öfke, o içe atılanlar bizi rahatsız ediyor. Sıkıntıyı atmak için fazla yiyoruz veya tam tersine kendi kendimizi yiyoruz. Bunlarverimimizi düşürüyor sonra da psikologlara gidip çareler arıyoruz. İlişkisi olmayanlar da, bunun nedenlerini gerçekçi şekilde ele almalılar. Acaba çok mu seçicisiniz yoksa kendinizde bir eksiklik mi görüyorsunuz. Gelin, hedefinizi, ilişki kriterlerinizi veya kendinizi tarafsız bir şekilde gözden geçiriniz. Bilinçaltınızda saklı duran öfkeyi veya doyumsuzluğu ortadan kaldırıcı gerçekçi çözümler bulun., Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir doğum günü kutlaması için plan düzenleyebilirsin. İlişkisi olanlar, ilişkilerini bir üst seviyeye taşımak isteyebilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre arkadaşlarınız ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Akrabalarınız, komşularınız veya eğitim hayatınızla ilgili çeşitli hareketlilikler yaşayabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay hem ailevi konuları hem de duygusal isteklerinizi gündeme getiriyor. Daha fazla güven arayışı içindesiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün burcunuzda bir dolunay meydana gelirken hayatınıza başta bire bir ilişkiniz olmak üzere farkındalık getiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun akabinde yaşamınıza etki edebilecek kararlar alabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili önemli bir olay devreye girebilir. Bir ortaklığı veya evliliği bitirme ya da tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı karşınıza gelebilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Dolunay ikili ilişkileri irdelemeniz için oldukça yüksek bir farkındalık yaratır. Maddi konuları mercek altına almanız gerekebilir. Paylaşımlarınızı gözden geçirmelisiniz. Karşınızdaki insana ne kadar güven duymalısınız? Bu deli soruların cevabı Dolunay'da size teker teker ulaşacaktır. Hiç merak etmeyin.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>