Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin işyerine bugün bir ziyaret yapabilirsiniz.Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz.

İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında bitebilir. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine gireceksiniz.

Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreç de yine de işe yarıyorlar. Ödeme ayına kadar kendinizi toplamanızda yarar var.

Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi kesmek en doğrusu olabilir. Onun aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay Kova burcunda hareket ediyor olacak. Kariyer hayatınız gününüzün odak noktası olabilir. Bugün olumlu etkiler altındasınız. Yöneticinizle görüşme yapmak istiyorsanız yarın Merkür retrosu başlamadan bugün idealdir. İstediğiniz sonuçlarla yanından ayrılabilirsiniz. Akşam saatlerinde aktifleşen Ay-Jüpiter uyumlu açısı sayesinde hem kariyer hem geleceğinizle ilgili şanslı bir evrede olacaksınız. Eyleme geçmek istediğiniz konular varsa bu akşamı değerlendirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğuna çekiliyorsun! Bugün hayatını değiştirmek isteyeceğin duygularla uyanmış olabilirsin. Ancak hayatlar ve hayaller ikileminde kalman muhtemel. Çalıştığın yerde yaşayacağın anlaşmazlıkları sakinliğin sayesinde kolayca çözebileceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, onun hakkında duyacakların karşısında öfkeni kontrol edemeyebilirsin. Benim derdim bana yeter dediğin bir günde akşam saatlerinde kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Yalnız kalıp, müzik dinlemek senin için akşamın en güzel planı olabilir! Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başaracağınıza dair inancınız tam olsun. Huzurunuz ne kadar yüksekse kariyeriniz de kendinizi bir o kadar net bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizihayatınızdaki değişiklikler oluşturabilir. Hedefinize ulaşmak için fark yaratacak çözümler bulabilirsiniz. Üstlerinizle yeni fikirleriniz hakkında görüşme yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Devletle ilgili işlerinizde değişiklik olabilir. Annenizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde daha iyimser bir tavır içinde olabiliriz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda gerekli adımları atmak hususunda geri planda kalmıştınız. Bugünlerde atacağınız adımlar uzun vadede sizlere iyi yönde sonuç getirecektir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk günündeve kariyerinizle ilgili konulara konsantre olabilirsiniz. Hedeflerinizi, planlarınızı yeniden gözden geçirebilir, otorite ve yönetici konumunda kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu cinsiyet eşitliği konuları sizi meşgul edebilir. Özgürleşme arzunuzla inatçı tutumlarınız çelişebilir. Gün boyu fikir çatışmaları olası.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerekirse her şeyi bir süre kenara itin. Hayatın sorumlulukları içinde bunu nasıl yapabilirim diye düşünebilirsiniz. 'Bugün Pazartesi ve mecburyerindeyim' diyebilirsiniz. Eğer hayat dengenizi bozuyorsa, özveri dengenizi değiştirebilirsiniz. Herkes mesaiye kalmıyorsa siz de kalmayın, örneğin. En azından bu dönem. Yoruldunuz, fark edin artık bunu.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizin karşılığı olanların dışındaki gelirlerinizde artış söz konusu olabilir. Tazminat, şans oyunu veya sigorta primi geri ödemesi gibi yollarla gelen parayı etkin kullanabilirseniz, gelirinizi daha da artırmak, her zamankinden kolay olacaktır.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 24" R
Ay
Aslan
29° 43' 49"
Merkür
Boğa
00° 12' 12"
Venüs
Boğa
20° 11' 16"
Mars
Koç
11° 40' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 15"
Satürn
Balık
17° 48' 28"
Uranüs
Boğa
23° 14' 54"
Neptün
Balık
29° 20' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 01"
Lilith
Başak
25° 03' 58"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>