Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizi tek tek ele aldığınızda ulaşılmaz şeyler olmadıkları görülüyor. Onları ya hep, ya hiç mantığıyla karşınıza koymamalısınız. Sıkı dostluklarınızı, son zamanlarda çevrenizde oluşan insan kalabalığı içinde kıskanır gibisiniz. Yeni tanışmaların yaşamınıza katacağı renk, nedense bugünlerde gözünüzde büyüyor.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, alacak-vereceklerin gözden geçirilmesini sağlıyor. Bu saatlerde tartışmalardan kaçınmak gerekir. Eğer sıkıldığımız bir mesele veya bir haber alırsak hemen sinirlenmeyelim. Şöyle bir üzerinde mantıklı şekilde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Unutmayalım, geri hareket dönemindeyiz. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, finansal açıdan sizi destekleyici bir kadın veya kişinin göstergesidir. Bu sayede hem ihtiyaçlarınızı karşılaşırsınız hem de yükselen moralinizle sorunlarınızı kolayca halledersiniz. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, elimizde olmadan yaşanan ve bizi zorlayan kişi ve durumları işaret ediyor. Biz ifade etmeye çalıştıkça, sanki birileri anlamamakta ısrar ediyor. Böyle bir durumda sinirimizi boşaltmak da kolay olmayabilir. Bu saatlerde elden geldiğince sakin olmaya çalışalım. Kolay değil ancak bizim beyaz dediğimizi başkası siyah anlayabilir. Saat 15:19 Ay-Neptün görünümü, özellikle parayla alakalı konularda dikkatli olmakta fayda vardır. Kimlerle işbirliği yaptığınızı veya hangi konuda ilerlemek istediğinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz yararlı olur. Saat 16:30 Ay-Güneş görünüm etkisinde, çıkarlarımız söz konusu olduğunda derinlemesine düşünmeliyiz ve bizi sinirlendiren meseleleri bir daha gözden geçirmeliyiz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını daha da ferah hale getirmek isteyeceksin. Ay'ın ateş burcundaki seyriyle, etrafındaki kişilere kaygıyla yaklaşabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesine duyduğun kırgınlıkları bir kez daha hatırlayabilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan,alanını genişletmek ve daha fazla kar yapmanın yöntemleriyle ilgili araştırmalar yapabilirsin. Yakın bir arkadaşından gelecek telefonla, kararsızlığın son bulacak.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizden ve kardeşleriniz aracılığı ile kariyer hayatınızda bir dönüşümü gerçekleştirecek fikirler edinebilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir yol açmak için başkalarının fikirleri bugün itibariyle size daha önemli gelebilir. Ancak borçlarınız ile ilgili konularda ailenizin fikirlerine katılmak istemeyebilirsiniz. Yine de can kulağıyla dinleyin.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünceleriniz biraz dağınık olabilir. Finansal konularda sizden fikir alacak kişiler olabilir. Ortak konularda uğraşı içinde olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için çaba gösterebilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili keyifsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz destekleri almanız gecikebilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegensel enerjiler, sosyal yaşamınıza olumlu etkileriyle hareket kazandıracak. Sevdiğinizle romantizmi doya doya yaşayabileceğiniz harika bir gündesiniz. İlişkinizde Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizlere sunulmuş bir fırsattır. Direnciniz artacak. Kişisel kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için; enerjisiyle sizleri güçlendirecek.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı olayları gözden geçirebilirsiniz. Negatif durumlardan sakınmalısınız. Parasal işlerinizde bazı sıkıntılara açık bir gün olabilir. Olayları çok fazla gözünüzde büyütmekten kaçının.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir habere canınız sıkılacak. Farklı istekleriniz olabilir ve bu nedenle sıkıntı duyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik bazı karışıklıklar çıkabilir ve bu nedenle moraliniz bozulabilir. Enerjiniz yüksek.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>